Krydret røkt Ribbe
Hvordan lage krydret svinekjøtt i en Bradley -røyker. I denne episoden av Smokin 'With Joe, har vi en spesiell gjest, Wade Bradley! Se denne videoen for å lære å lage noen deilige krydret røkt svinekjøtt. De bruker den enkleste oppskriften!
Ingredients
Ribbe
For ruben:
brunt sukker
Salt
Pepper
kajennepepper
Hvitløkspulver
Løkpulver
Preparation
Forbered ribba ved å ta av membranen.
Brunt sukker gni på begge sider av ribba
La sukkeret glasere ribba
Tilsett salt
Tilsett pepper
Tilsett cayenne
Tilsett hvitløk
Tilsett løkpulver
Gni den jevnt inn
Vend ribbeina og gjenta trinnene
Bruk hickory bisquettes (bruk 9) og røyk dem i Bradley P10 ved koketemperatur. 240F i 3 timer
Oppskrift av: Somkin' With Joe
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now