Spicy Smoked Pork Ribs

Krydret røkt Ribbe



Hvordan lage krydret svinekjøtt i en Bradley -røyker. I denne episoden av Smokin 'With Joe, har vi en spesiell gjest, Wade Bradley! Se denne videoen for å lære å lage noen deilige krydret røkt svinekjøtt. De bruker den enkleste oppskriften!

Ingredients

Ribbe

For ruben:

brunt sukker

Salt

Pepper

kajennepepper

Hvitløkspulver

Løkpulver

Preparation

Forbered ribba ved å ta av membranen.

Brunt sukker gni på begge sider av ribba

La sukkeret glasere ribba

Tilsett salt

Tilsett pepper

Tilsett cayenne

Tilsett hvitløk

Tilsett løkpulver

Gni den jevnt inn

Vend ribbeina og gjenta trinnene

Bruk hickory bisquettes (bruk 9) og røyk dem i Bradley P10 ved koketemperatur. 240F i 3 timer

Oppskrift av: Somkin' With Joe

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now