Mesquite røkt Svinekoteletter
Disse mesquite røkt svinekoteletter er uimotståelige. Ta dem over toppen ved å røyke dem med mesquite bisquettes.
Ingredients
6 Midtskårne svinekoteletter
¼ kopp kosher salt
⅓ kopp brunt sukker
2 ss sort pepper
1 ss timian
1 ss salvie
2 ss hvitløkspulver
1 ss cayennepeper
Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite
Preparation
Forvarm røykeren til 225 – 250 °F med Mesquite Flavor Bisquettes.
Bland sammen ingrediensene for gni.
Dekk alle sider av pinnekjøttet med rub.
Røyk svinekoteletter i 1½ til 2 timer.
Serveres varm.
Oppskrift av: Lena Clayton
Mesquite
Tre
Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.
Shop Now