Svinekjøtt brisket Brent ender Oppskrift
Tradisjonelle brente ender lages vanligvis etter å ha røkt en hel svinekjøtt og deretter skille de to seksjonene, leiligheten og punktet. Punktseksjonen blir deretter kubet og kokt enda lenger i brente ender. Sluttresultatet er en ekstremt deilig grilldelikatesse som er veldig populær. Imidlertid er det ikke mange som tar tid eller investering som trengs for å gjøre de mest deilige svinekjøttbrisk brente ender! Vel, du er heldig i dag fordi vi viser deg hvordan du kan gjøre det beste ut av de beste ender!
Ingredients
1 6-8 Lb brystspiss (trimmet)
⅓ Kopp Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up Rub & Krydder
1 kopp din favoritt BBQ saus (jeg bruker FreddyFoxx Cue Voodoo Sauce)
En Bradley Smoker
Preparation
Sett røykeovnen til 225°F ved å bruke Bradley Smoker Bisquettes. (Jeg liker å bruke Jim Beam Bourbon Bisquettes)
Gni brystet med Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up og belegg den helt rundt. (Lagre det du ikke bruker til senere)
Plasser brystet på røykemaskinen og røyk til den indre temperaturen når 165 °F. (Dette bør ta ca. 6-10 timer)
Når den indre temperaturen når 165 °F, pakk godt inn i fersken-slakterpapir (eller folie hvis du ikke har slakterpapir) og røyk til den indre temperaturen når 205 °F. (Dette vil ta ytterligere 2-3 timer)
Fjern brystet og pakk ut, sørg for å fange opp saften i en 8×8 aluminiumsbakepanne. Skjær brystet i 1-tommers terninger.
Plasser brisket i terninger i aluminiumspanna og bland den med BBQ-sausen. Dryss litt mer Tony's Smokin' Again Smoke 'Que Up på toppen. (Pass på å jobbe raskt for å unngå at brystet avkjøles for mye) Pakk godt inn med aluminiumsfolie og legg tilbake i røykemaskinen i 1 time.
Avdekke og rør, og røyk igjen i en time til eller til saften er karamellisert. Ta ut av røykeren og nyt det!