Maple wood smoked Canadian back bacon

Maple røkt Tilbake bacon Oppskrift



For alle disse baconelskere der ute, en av de beste baconoppskriftene noensinne! Bare noen få enkle ingredienser, en Bradley -røyker og mye tålmodighet for å gjøre det lavt og tregt.

Ingredients

1 Hel svinekamstek

Bradley Maple Sugar Cure (mengde avhengig av vekten på lendsteken)

Preparation

Trim svinekamsteken ved å fjerne det meste av fettet på utsiden.

Når den er trimmet veier du svinekam. Mål deretter opp den nødvendige Maple Sugar Cure.

3 ss er nødvendig for hver 5 pund kjøtt. Bruk en kalkulator for å bestemme forholdet og nødvendig mengde.

Gni den utmålte kuren over hele svinekam. Sørg for å gni den inn på alle sider av kjøttet.

Legg svinekam i en stor frysepose eller matsikker vakuumforseglingspose.

La svinekam stå i kjøleskapet i 7-10 dager, snu den to ganger om dagen.

Etter herding i kjøleskapet skyller du svinekam godt under kaldt vann.

Legg kjøttet på en tallerken og sett tilbake i kjøleskapet i 8 timer. Dette tørker utsiden av kjøttet og forbedrer røykeprosessen.

Sett røykeren til 250ºF bruke lønnetre bisquettes.

Legg svinekam på en røykrist.

Røyk svinekam til den når en innvendig temperatur på 155 graderºF.

Ta det bakerste baconet ut av røyken og la det hvile i en time.

Skjær baconet i skiver og stek i en stekepanne. Server på en sandwich, med egg eller bare for seg selv!

Av Steve Cylka

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now