Stuffed & Smoked Pork Loin Roast Recipe
Frisk rosmarin forbedrer en blandet fruktstopping i denne svinesteken. For en lettere røyksmak koker røykkok i halve tiden og stek i ovnen ved 180 ° C i ca. 1 time.
Ingredients
1,5 kg (3 lb.) svinekamstek, butterflyed
5 Tørkede pærer, grovhakkede
10 Tørkede aprikoser, grovhakkede
10 Tørkede svisker, grovhakket
5 Ml (1 ts) finhakket fersk rosmarin
125 ml (½ kopp) rød- eller hvitvin
Preparation
Skjær steken av overflødig fett og tørk. I en liten bolle mariner du pærene, aprikosene, sviskene og rosmarinen i vin i ca 20 minutter. Tøm reservemarinade. Åpne ut sommerfuglsteken og fordel midten med frukten. Rull sammen og bind godt. Gni utsiden med resten av marinaden.
Røykemetode:
Forvarm røyker til 80–90 °C (175–190 °F)
Legg steken på en oljet rist
Røykkok i 6-7 timer eller til et øyeblikkelig termometer viser 65-70°C (150-160°F). Steketidene vil variere avhengig av vind- og værforhold.
Ferdighetstest:
Kjøttet skal være fuktig og mørt. La stå noen minutter før skjæring.