Stuffed & Smoked Pork Loin Roast Recipe

Stuffed & Smoked Pork Loin Roast Recipe



Frisk rosmarin forbedrer en blandet fruktstopping i denne svinesteken. For en lettere røyksmak koker røykkok i halve tiden og stek i ovnen ved 180 ° C i ca. 1 time.

Ingredients

1,5 kg (3 lb.) svinekamstek, butterflyed

5 Tørkede pærer, grovhakkede

10 Tørkede aprikoser, grovhakkede

10 Tørkede svisker, grovhakket

5 Ml (1 ts) finhakket fersk rosmarin

125 ml (½ kopp) rød- eller hvitvin

Preparation

Skjær steken av overflødig fett og tørk. I en liten bolle mariner du pærene, aprikosene, sviskene og rosmarinen i vin i ca 20 minutter. Tøm reservemarinade. Åpne ut sommerfuglsteken og fordel midten med frukten. Rull sammen og bind godt. Gni utsiden med resten av marinaden.

Røykemetode:

Forvarm røyker til 80–90 °C (175–190 °F)

Legg steken på en oljet rist

Røykkok i 6-7 timer eller til et øyeblikkelig termometer viser 65-70°C (150-160°F). Steketidene vil variere avhengig av vind- og værforhold.

Ferdighetstest:

Kjøttet skal være fuktig og mørt. La stå noen minutter før skjæring.