Skillet Corn with Smoked Sausage Recipe

Skillet mais med Røkt pølse Oppskrift



Denne skillet mais med røkt pølseoppskrift lager en deilig sideskål. Etter at du har røykt pølsene, vil det ta deg bare noen minutter å fullføre oppskriften. Hvis du tilfeldigvis har røkt pølser på forhånd, vil dette være en ferdighet rett, så lett å lage.

Ingredients

1 pund italiensk pølse (mild eller varm)

2 ss olje

1 rød paprika - kjernet ut og i terninger

1 løk - skrelt og i terninger

2 fedd hvitløk - finhakket

8 maiskolber

3 ss fersk persille - finhakket

1 ts salt

½ ts sort pepper

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

Sett røykeovnen til 275°F ved å bruke Bradley Flavor Bisquettes.

Legg italienske pølser på en røykstativ og røyk til de er gjennomstekt og innvendig temperatur er 165 °F.

Fjern fra røyker og la avkjøles litt.

Skjær pølsene i ½ tommers skiver.

Skjær kjernene av kolben ved å legge bunnen av øret på et skjærebrett og start kniven på toppen, skjær av kjernene mens du jobber deg nedover.

Varm opp oljen i en stor panne. Tilsett rød paprika, løk og hvitløk. Stek, rør ofte i ca 4-5 minutter.

Tilsett maiskornene og stek videre i ca 5 minutter.

Rør inn de skivede røkte italienske pølsene, persille, salt og pepper.

Fortsett å koke i ca 7-10 minutter. Maisen skal være mør og kokt.

Tjene