Skillet mais med Røkt pølse Oppskrift
Denne skillet mais med røkt pølseoppskrift lager en deilig sideskål. Etter at du har røykt pølsene, vil det ta deg bare noen minutter å fullføre oppskriften. Hvis du tilfeldigvis har røkt pølser på forhånd, vil dette være en ferdighet rett, så lett å lage.
Ingredients
1 pund italiensk pølse (mild eller varm)
2 ss olje
1 rød paprika - kjernet ut og i terninger
1 løk - skrelt og i terninger
2 fedd hvitløk - finhakket
8 maiskolber
3 ss fersk persille - finhakket
1 ts salt
½ ts sort pepper
Bradley Flavor Bisquettes
Preparation
Sett røykeovnen til 275°F ved å bruke Bradley Flavor Bisquettes.
Legg italienske pølser på en røykstativ og røyk til de er gjennomstekt og innvendig temperatur er 165 °F.
Fjern fra røyker og la avkjøles litt.
Skjær pølsene i ½ tommers skiver.
Skjær kjernene av kolben ved å legge bunnen av øret på et skjærebrett og start kniven på toppen, skjær av kjernene mens du jobber deg nedover.
Varm opp oljen i en stor panne. Tilsett rød paprika, løk og hvitløk. Stek, rør ofte i ca 4-5 minutter.
Tilsett maiskornene og stek videre i ca 5 minutter.
Rør inn de skivede røkte italienske pølsene, persille, salt og pepper.
Fortsett å koke i ca 7-10 minutter. Maisen skal være mør og kokt.
Tjene