Smoked American Hot Dog Recipe

Røkt Amerikansk hot dog Oppskrift



Dette er en ekte røkt amerikansk hot dog -oppskrift. Det er enkelt å tilberede og også en måte å bli vant til å kryptere pølse på.

Under krypskyting og isbadprosess vil væske dannes mellom pølsa og foringsrøret. Ikke bekymre deg for det. Etter at pølsene er avkjølte i isbadet, klipp til å skille seg og hotdogen skal gli rett ut. Vi vil vite at du gjorde det riktig når du kommenterer sluttproduktet i hånden!

Og ja, du har lest instruksjonene i orden. Hotdog vil komme ut av foringsrøret.

Ingredients

1 Lb svinekjøtt

1 Lb GB (jeg brukte 80/20)

1 ts malt koriander

1 ts søt paprika

½ ts malt sennep

¼ ts malt mace

¼ Ts malt merian

½ ts granulert løk

¼ ts granulert hvitløk

1½ ts sukker

1 ss salt (fint havsalt)

1 ts kvernet hvit pepper

1 eggehvite

¼ Melk (skummet)

Preparation

Mal kjøttet 3 ganger gjennom 3/16" tallerken.

Sett i fryseren 30 min mellom hver maling og tilsett deretter krydder.

Bland godt og deretter i fryseren igjen i 30 min og mal igjen.

Eller emulger i foodprosessor.

Fyll inn 28-30 mm kollagenhylster.

Bind av i 6 tommers lenker med hyssing.

Jeg posjerte disse, så jeg tilsatte 1 ss flytende røyk.

Posjer i 160-165 grader vann til IT på 152. Avkjøl deretter i isbad til 100 grader.