Røkt Amerikansk hot dog Oppskrift
Dette er en ekte røkt amerikansk hot dog -oppskrift. Det er enkelt å tilberede og også en måte å bli vant til å kryptere pølse på.
Under krypskyting og isbadprosess vil væske dannes mellom pølsa og foringsrøret. Ikke bekymre deg for det. Etter at pølsene er avkjølte i isbadet, klipp til å skille seg og hotdogen skal gli rett ut. Vi vil vite at du gjorde det riktig når du kommenterer sluttproduktet i hånden!
Og ja, du har lest instruksjonene i orden. Hotdog vil komme ut av foringsrøret.
Ingredients
1 Lb svinekjøtt
1 Lb GB (jeg brukte 80/20)
1 ts malt koriander
1 ts søt paprika
½ ts malt sennep
¼ ts malt mace
¼ Ts malt merian
½ ts granulert løk
¼ ts granulert hvitløk
1½ ts sukker
1 ss salt (fint havsalt)
1 ts kvernet hvit pepper
1 eggehvite
¼ Melk (skummet)
Preparation
Mal kjøttet 3 ganger gjennom 3/16" tallerken.
Sett i fryseren 30 min mellom hver maling og tilsett deretter krydder.
Bland godt og deretter i fryseren igjen i 30 min og mal igjen.
Eller emulger i foodprosessor.
Fyll inn 28-30 mm kollagenhylster.
Bind av i 6 tommers lenker med hyssing.
Jeg posjerte disse, så jeg tilsatte 1 ss flytende røyk.
Posjer i 160-165 grader vann til IT på 152. Avkjøl deretter i isbad til 100 grader.