Smoked Apricot Loin Bacon Recipe

Røkt Aprikos Loin Bacon Oppskrift



Jeg har laget denne røkt aprikoslin -baconoppskriften fordi jeg ønsket å legge litt av en vri på lendbaconet mitt denne gangen. Jeg la merke til hvor mye billigere aprikos sirup var enn lønnesirup, og tenkte at jeg ville prøve det. Denne metoden er så enkel, til og med en hulmann kan gjøre det!

Ingredients

Start med noen gode benfrie lender, kuttet i 3 biter.

Bradley lønnkur

Aprikossirup

Eplebisquetter

Preparation

Trim sølvskinnet av lendene.

Skjær dem i 3 stykker, bare så de passer bedre i en gallon ziplock.

Gni Bradley lønnekur inn i dem med en hastighet på 3 ss per 5 lb.

Legg dem i ziplock-posene, og få ut så mye luft som mulig.

Sett dem i kjøleskapet, snu dem annenhver dag.

På dag tre, hell ½ kopp aprikossirup i hver pose og arbeid det rundt.

På dag 7, ta alle ut, skyll dem godt, bløtlegg i kaldt vann for ½ time, skyll igjen, og sett på rist i kjøleskapet for å tørke over natten.

Neste dag, kast dem i røykeovnen, satt til 150ºF (65°C) for en time.

Legg på røyken og hev temperaturen til 175ºF (79.4°C) i løpet av de neste par timene.

Jeg bruker 5 eller 6 timer røyk, vanligvis eple.

La være i røyken til den indre temperaturen er 147ºF (63.9°C).

Fjern, pakk inn i folie og la dem avkjøles.

Etter at de er avkjølt, pakk inn i plastfolie og tilbake i kjøleskapet i 2 dager.

Etter 2 dager, skjær og vakuumforsegle.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now