Røkt Asiatiske ribber Oppskrift
Gjør deg klar til å friste smaksløkene dine med disse munnvannende landstil-svinebitene marinert i soyasaus, sherry, ingefærrot og hvitløk. Sakte stekt stekt i en time, og røkt deretter i en Bradley-røyker med hickory-smaksbisquetter i 2-3 timer, vil disse ribbeina falle av beinet og pares perfekt med den tangy hvite eddik-dyppesausen.
Ingredients
12 svineribbe i landlig stil
Marinade:
250 ml (1 c) soyasaus
250 ml (1 c) sherry
30 Ml (2 ss) nyrevet ingefærrot
3 fedd knust/hakket hvitløk
Dippesaus:
60 ml (¼ c) hvitt sukker
90 ml (⅓ c) hvit eddik
180 ml (⅔ c) vann
60 ml (¼ c) soyasaus
15 ml (1 ss) ketchup
30 ml (2 ss) maisstivelse
Preparation
Stek ribben i ovnen ved 135°C (275°F) i én time.
Ta ut av ovnen og la ribben avkjøles til romtemperatur.
Bland sammen marinadeingrediensene i en mellomstor bolle.
Legg ribben i et grunt glass eller ikke-metallisk fat og hell marinaden over toppen.
Dekk fatet og sett i kjøleskap over natten, snu en eller to ganger.
Ta ribba ut av kjøleskapet og la stå i 30 minutter.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 95 °C til 105 °C (200 °F til 220 °F).
Plasser ribben på stativer i Bradley Smoker og bruk Hickory-smaksbisketter røyk/kok i mellom 2 og 3 timer.
Å servere:
Server med dipsaus.
For dipping saus:
Bland sammen ingrediensene til dipsausen i en middels kjele og kok opp.
Reduser varmen og la det småkoke under omrøring av og til til sausen tykner.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now