Smoked Asian Ribs

Røkt Asiatiske ribber Oppskrift



Gjør deg klar til å friste smaksløkene dine med disse munnvannende landstil-svinebitene marinert i soyasaus, sherry, ingefærrot og hvitløk. Sakte stekt stekt i en time, og røkt deretter i en Bradley-røyker med hickory-smaksbisquetter i 2-3 timer, vil disse ribbeina falle av beinet og pares perfekt med den tangy hvite eddik-dyppesausen.

Ingredients

12 svineribbe i landlig stil

Marinade:

250 ml (1 c) soyasaus

250 ml (1 c) sherry

30 Ml (2 ss) nyrevet ingefærrot

3 fedd knust/hakket hvitløk

Dippesaus:

60 ml (¼ c) hvitt sukker

90 ml ( c) hvit eddik

180 ml ( c) vann

60 ml (¼ c) soyasaus

15 ml (1 ss) ketchup

30 ml (2 ss) maisstivelse

Preparation

Stek ribben i ovnen ved 135°C (275°F) i én time.

Ta ut av ovnen og la ribben avkjøles til romtemperatur.

Bland sammen marinadeingrediensene i en mellomstor bolle.

Legg ribben i et grunt glass eller ikke-metallisk fat og hell marinaden over toppen.

Dekk fatet og sett i kjøleskap over natten, snu en eller to ganger.

Ta ribba ut av kjøleskapet og la stå i 30 minutter.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 95 °C til 105 °C (200 °F til 220 °F).

Plasser ribben på stativer i Bradley Smoker og bruk Hickory-smaksbisketter røyk/kok i mellom 2 og 3 timer.

Å servere:

Server med dipsaus.

For dipping saus:

Bland sammen ingrediensene til dipsausen i en middels kjele og kok opp.

Reduser varmen og la det småkoke under omrøring av og til til sausen tykner.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now