Smoked Baby Back Ribs Recipe

Røkt Baby tilbake Ribbeina oppskrift



Sett røykeren din til 275 ° C og røkt i 2:30 timer. #BradleySmoker lar deg stille røyktiden og varmen separat. Jeg røykte dem til jeg så mye trekke tilbake på beinet. Saus dem opp på slutten før du fjerner dem og tilsett BBQ -saus for å gi dem en fin glans.

Ingredients

2 skiver babyryggribbe

Eplebisquetter

Sennep

Krydderblanding

Krydder:

1 kopp turbinado sukker

1 ss røkt paprika

2 ss grovt salt

1 ss sort pepper

1 ts malt gurkemeie

Preparation

Ta de 2 babyryggribbene - fjern membranen

Hell litt sennep på hele ribba

Dryss deretter krydderblandingen over hele ribba

Sett røykeren på 275ºF (135°C) med eplebisquetter og bruk BBQ-saus på dem nær slutten av røykeprosessen

La dem ligge der i ytterligere 10 minutter

Røkt i totalt 3 timer

Oppskrift av: Miguel's Cooking With Fire

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now