Smoked Bacon Recipe

Røkt Bacon OppskriftSizzle of Bacon… .. Å, hva en lyd!

Hvis det er noe som virkelig er siklet verdig i denne verden, må det være bacon. Hvem elsker ikke absolutt bacon? Det er ingenting som lukten av steking av bacon på en stekepanne. Bacon er flott i en sandwich, på pizza, i en salat, pasta og åh så mye mer. I dag skal vi ta fatt på å lage den mest deilige røkt bacon på jorden!

Ingredients

2 store ss havsalt

2 Heaping ss av Demerara (brunt) sukker

1 ss fin pepper

1 jevn teskje Praha #1 rosa pulver

Preparation

Jeg startet med en mage på 5 pund.

Gni det over hele med krydderet/kuren min og pakket den godt inn (3 ganger) med en plastmatpakke.

Så la jeg den i kjøleskapet i 5 dager.

Skyll den helt, tørket den, og deretter tilbake i kjøleskapet igjen i 24 timer.

Jeg drysset den med grov pepper og plasserte den i røykemaskinen.

Ved å bruke Alder wood Bisquettes satte jeg temperaturen på 100°C/200ºF det røk i 4 timer. Etter 2 timer tørket jeg ren naturlig honning over hele magen og returnerte den til røykeren. Røykeren slo seg av automatisk, men jeg lot den ligge i røykemaskinen over natten. Neste morgen skjærte jeg det i skiver og stekte det beste baconet jeg noen gang har spist.

Al
tre

Aler Bisquettes for Bradley Smokers

Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.

Shop Now