Smoked pork tenderloin with bacon

Røkt bacon pakket hawaiisk fylt Indrefilet av svin OppskriftBacon og røyk gir en smak av smaken til dette magre kjøttet, for leppesmakende resultater. Hvis du liker pizza fra Hawaiian Style, kan denne oppskriften være en god passform for deg.

Ingredients

2 stk indrefilet av svin

 Kopp knust ananas - drenert

1 kopp kremost - myknet

1 kopp revet mozzarellaost

10-12 baconskiver

¼ Kopp drue gelé

1 ss vann

Bradley Smoker Bisquettes (Hickory, Apple eller Cherry)

Preparation

Kutt av svinefileten for eventuelt fett og fjern membranen. Hold kniven horisontalt, del svinefileten i to, pass på at den ikke stikker gjennom den andre enden.

I en liten bolle blander du sammen den knuste ananasen med kremosten og mozzarellaosten.

Fordel oste- og ananasblandingen jevnt i åpningene på indrefileten av svin. Lukk indrefiletene og sørg for at osten holder seg inne i lommen på kjøttet.

Pakk inn ytrefileten med baconet og legg på røykerist. Det kan være lurt å ha indrefileten med den åpne siden opp, slik at eventuell smeltet ost blir liggende i lommen og ikke sive ut.

Sett røykeovnen til 275 °F, bruk trebisketter etter ønske (hickory, eple eller kirsebær fungerer utmerket).

Røyk kjøttet til det når en innvendig temperatur på 155°F og baconet er stivnet og begynner å bli sprøtt, ca. 2-2 ½ timer.

Med ca 30 minutter igjen av røyking, visp sammen druegelé og vann i en liten bolle, slik at geléen blir tynnere i konsistensen. Pensle geléen over hele baconet og fortsett deretter å røyke til det er gjennomstekt.

Fjern indrefileten av svin fra røykeren og la dem hvile i ca 10 minutter. Skjær i 1 tommers medaljonger og server.

av Steve Cylka

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now