Smoked Carnitas Recipe

Røkt Carnitas Oppskrift



Du kan servere Carnitas mange måter. De kan spises som en hovedrett med bønner på siden eller som fylling i tamales, elendige og burritoer eller med salsa som en matbit.

Ingredients

1 beinfri svinerumpe 4 til 6 lb (du kan også bruke et bein)

2 ss Adobo tørt krydder eller etter smak

½ Ts spansk paprika eller mer etter smak

¼ En haug med frisk koriander, hakket eller 4 ss tørt

Salt/pepper etter smak (adoboen har salt i seg)

2 Små bokser med grønn salsa verde

Preparation

Skjær svinekjøttet i 2-tommers biter og la fettet ligge på.

Legg biter i et glass 9 x 14 panne eller folie er også OK.

Tilsett de tørre ingrediensene og 1 boks salsa verde og bland sammen.

Plasser i 225°F forvarmet røyker og røyk med 1 eller 2 pucker etter eget valg. Jeg brukte Alder. Ikke bekymre deg hvis svinekjøttet begynner å koke litt.

Når du er ferdig med å røyke, ta med svinekjøttet til kjøkkenet og bland sammen og la all væsken bli igjen med svinekjøttet.

Dekk til med folie og stek ved 300°F i 3 timer. Etter 1½ timer kaste svinekjøtt, og erstatte folie (ikke tømme væske).

Etter steking i 3 timer, fjern folien og stek svinekjøttet og stek i 30 minutter til.

Væsken skal begynne å renne ned.

Etter de første 30 minuttene kaster du svinekjøttet igjen og går tilbake til ovnen i ytterligere 30 minutter til du har noen sprø områder med svinekjøtt. Væsken skal nesten være borte.

Fjern svinekjøttbiter fra pannen og riv dem med 2 gafler. Du kan legge til en boks til med den grønne salsa verde når svinekjøttet er strimlet (dette er valgfritt).

Server på store meltortillas.

Al
tre

Aler Bisquettes for Bradley Smokers

Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.

Shop Now