alt=smoked cheddar chorizo burger

Røkt Cheddar Chorizo Burgere oppskrift



Det handler om en gazillion måter å lage din egen burger på. Selv slik det er forberedt på, er det så mange alternativer; Grillet, røkt, stekte burgere og listen fortsetter og fortsetter. For meg personlig er en burger der jeg liker å prøve noe nytt hver gang jeg lager dem. Noen eksperimenter er mer vellykkede enn andre, men oppskriften nedenfor er definitivt en av mine nye favorittmåter å lage en deilig hjemmelaget burger! En røkt Cheddar Chorizo ​​-burger skal dø for. Krydderne av chorizo ​​blandet seg med den glatte smaken av cheddar, og røkt for den saftigheten og ømheten. Dette er et must å prøve for alle som liker burgere!

Ingredients

2 pund fersk chorizo-pølsekjøtt (tarm fjernet)

1½ kopper revet cheddarost

Preparation

Bland sammen chorizokjøttet med revet cheddarost i en stor bolle. Bruk hendene til å elte chorizoblandingen til osten er blandet gjennom kjøttet.

Form chorizoblandingen til 4 – 5 burgere og legg dem på røykerister. Pass på at burgerne ikke berører hverandre.

Start røykeren ved å bruke Bradley trebisquetter etter eget valg (hickory eller whisky eik fungerer veldig bra!). Ta med Bradley-røykeren din til en temperatur på 250ºF.

Plasser burgerne i røykemaskinen og kok til den indre temperaturen når 165ºF.

Server på en burgerbolle med pålegg og valgfrie krydder.

Av Steve Cylka

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now