Smoked Chorizo-Beef Onion Bombs Recipe

Røkt Chorizo-Beef løkbomber Oppskrift



Mange mennesker lurer kanskje på hvorfor vi ønsket å stappe løk. Årsaken er fordi de tilfører kjøtt med deilige smaker.

Ingredients

2 store søte løk - hver ca 10 gram

½ pund bulk chorizopølse

½ pund bulk svinepølse

½ pund kjøttdeig

1½ kopper grovrevet pepper Jack cheese

½ kopp tørre brødsmuler

1 ts hver grovt salt og sort pepper

1 stort egg - pisket med en gaffel

18 skiver tynne bacon

Din favoritt grillsaus (valgfritt)

Bradley Flavor Bisquettes - Hickory

Preparation

Skjær rot- og stilkendene av løkene. Skjær hver løk i to på langs og fjern det papiraktige ytre skallet og eventuelle urene lag. Del løkene i lag, hold de matchende parene sammen. Reserver de tre største parene fra hver løk. Spar den resterende løken til annen bruk.

Legg chorizo, svinekjøtt, biff, ost, brødsmuler, salt og pepper i en miksebolle og rør for å blande med en tresleiv. Bland inn egget.

Sett sammen løkbombene. Legg to matchende løklag på arbeidsflaten din, med avrundet side ned. Sett en del av kjøttblandingen (3 til 4 gram, avhengig av størrelsen på løken) i en halvdel. Topp med den matchende halvdelen (kjøttet skal fylle de sammenføyde løkhalvdelene). Pakk hver løkbombe inn i tre baconskiver, fest med tannpirkere. Gjenta til du har seks løkbomber.

Sett opp Bradley Smoker og forvarm til 250 °F. Jeg liker å røyke løkbomber med Hickory Flavour Bisquettes. Ordne løkbombene på stålristene.

Røykstek løkbombene til baconet er sprøtt og midten av kjøttet viser 160°F på et øyeblikkelig avlest kjøtttermometer, ca. 1 til 1½ time. Pensle eventuelt løkbombene med barbecuesaus de siste 10 minuttene. Overfør tallerkenene eller et fat.

Oppskrift av: Steven Raichlen

Foto med tillatelse av Richard Dallett

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now