Smoked Dates with Bacon and Parmigiano-Reggiano Cheese

Røkt Datoer med bacon og Parmigiano-Reggiano Osteoppskrift



Røkt utstoppede datoer er kanskje ikke en anskaffelse. Jeg husker første gang jeg lagde disse jeg ikke ble imponert, nå kan jeg sluke et helt brett i en setting.

Ingredients

½ pund Parmigiano-Reggiano

30 dadler med hull (helst Medjool)

10 – 5 strimler urøkt bacon

Tannpirkere

Preparation

Skjær bacon i 3-tommers lange biter. Ikke bruk de brede fete endene av baconet; lagre dem til andre retter, for eksempel bakte bønner. Eller bruk senterskåret bacon.

Sentrert bacon har ikke de fete endene, og det er generelt mer kjøtt.

Kutt ost ¼″ bred x ¼″ tykk x 1″ lang.

Hvis dadler ikke er slisset, lag en sliss på langs slik at dadlene kan åpnes opp.

Kontroller at det ikke er noen deler av gropen igjen.

Fyll 1 stykke ost i hver daddel

Pakk 1 stykke bacon rundt hver daddel, fest den med en hakke.

Veibeskrivelse for varm røyking:

Du vil varmrøyke når du vil smelte osten. For å tilberede ingrediensene du fylte med, og/eller har pakket inn dadlene med ukokt bacon, eller annet ukokt kjøtt. Hvis du bruker pancetta, kan det være lurt å varmrøyke for å redusere fett.

Forvarm røykgeneratoren og kabinettet til 250 °F.

Plasser fylte dadler på en rist slik at det er minst ½ tomme mellomrom mellom dadler (bruk de rykkelige stativene hvis du bruker små dadler).

Fyll dadler i røykemaskinen, lukk ventilen til ¼ – ⅓ åpning, og påfør røyk i 20-40 minutter (jeg brukte eple).

Fortsett å steke til baconet er ferdig. Hvis du vil ha sprøstekt bacon:

Fjern dadler fra røykeren etter at du har påført røyken
Legg dadler på en bakeplate med stor kant dekket med bakepapir eller aluminiumsfolie.

Stek i en forvarmet ovn på 450°F til baconet er gyllent og sprøtt (følg nøye med for å forhindre at baconet brenner seg).

Fjern fra røyker eller ovn.

Overfør til papirhåndklær for å renne; la avkjøles litt før servering.

Veibeskrivelse for kaldrøyking:

Du ønsker å kaldrøyke når det ikke er behov for videre tilberedning, eller hvis du vil steke dadlene ferdig i ovn, eller hvis du vil røyke vanlige dadler på forhånd.

Følgende instruksjoner er for kaldrøyking av vanlige datoer på forhånd. Legg i en lukkbar pose, avkjøl og de vil vare på ubestemt tid. Denne teknikken kan også brukes på fylte dadler.

Forvarm røykgeneratoren, trekk ut varmeelementet og la ventilen stå åpen.

Siden dadlene bare skal røykes i 20 minutter (maks. 40 minutter), trenger du ikke bruke kaldrøyk-oppsettet; hvis du ikke vil.

Før du legger dadler i røykemaskinen, åpne døren og la den stå åpen til skapet er avkjølt.

Åpne dadler og legg den åpne enden ned på ristene, og la det være minst ½ tomme mellom dem. Hvis du bruker mindre dadler, bruk de rykkelige stativene.

Legg inn dadler, lukk ventilen til ¼ – ⅓ åpning, og påfør røyk i 20-40 minutter med røyk (jeg brukte eple).

Fjern dadler fra røykemaskinen, la avkjøles, og oppbevar deretter i en lukkbar plastpose og avkjøl for senere bruk.

Slik får du røyksmak uten å røyke:

Bruk røkt bacon i stedet for urøkt bacon.

Pakk inn med annet tynt oppskåret røkt kjøtt.

Fyll med en røkt ost.

Bruk røkte mandler, eller andre røkte nøtter til å fylle med.

Variasjoner:

Bruk prosciutto i stedet for bacon, og bruk kaldrøykmetoden.

Prøv forskjellige oster, som cheddar, gouda, urtefeta etc.

Fyll med peanøttsmør eller mandelmasse.

Prøv å bruke forskjellige nøtter som mandler, valnøtter, pekannøtter og brasilianske nøtter.

Fyll med usøtet tørket revet kokosnøtt.

Som du kan se, er valgene uendelige.

Å servere:

Dadler kan serveres varme eller i romtemperatur.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now