Smoked Barbecue Rib Sandwich Recipe

Røkt Grill rib Sandwichoppskrift



Bust ut denne alvorlig imponerende røykeoppskriften på din neste utendørs aktivitet! Denne praktiske (se: Boneless) Rib Sandwich -oppskriften merker av alle boksene dine og lar deg tigge om mer.

Ingredients

1 hel skive med ribbe

Grillsaus

Oliven olje

Salt

Pepper

Hvitløkspulver

Paprika

Blå agavesirup

Mørk brunt sukker

Briocheboller

Pickles

Ren løk

Valgfri:

Maple Wood Bisquettes

Preparation

Fjern membranen på platen og krydre den med salt, pepper, hvitløkspulver og paprika.

Plasser ribbene i røykemaskinen og røyk dem ved 250 °F eller 120 °C i ca. 3 timer. Valgfri: Bruk lønnebisquetter for en ekstra røyksmak.

Etter 3 timer, pakk platene godt inn med mørk brunt sukker og blå agavesirup på begge sider ved hjelp av folie.

Sett de innpakkede platene tilbake på røykemaskinen i ytterligere 1,5 time ved 300 °F eller 150 °C.

Etter 1,5 time fjerner du folien og drysser grillsausen før du legger dem tilbake på røykemaskinen i ytterligere 10 minutter.

La ribba hvile i ytterligere 10 minutter før du fjerner beina.

Server på en ristet briochebolle med rødløk, sylteagurk og mer barbecuesaus.

Oppskrift av: Miguel's Cooking With Fire

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now