Røkt Grill rib Sandwichoppskrift
Bust ut denne alvorlig imponerende røykeoppskriften på din neste utendørs aktivitet! Denne praktiske (se: Boneless) Rib Sandwich -oppskriften merker av alle boksene dine og lar deg tigge om mer.
Ingredients
1 hel skive med ribbe
Grillsaus
Oliven olje
Salt
Pepper
Hvitløkspulver
Paprika
Blå agavesirup
Mørk brunt sukker
Briocheboller
Pickles
Ren løk
Valgfri:
Maple Wood Bisquettes
Preparation
Fjern membranen på platen og krydre den med salt, pepper, hvitløkspulver og paprika.
Plasser ribbene i røykemaskinen og røyk dem ved 250 °F eller 120 °C i ca. 3 timer. Valgfri: Bruk lønnebisquetter for en ekstra røyksmak.
Etter 3 timer, pakk platene godt inn med mørk brunt sukker og blå agavesirup på begge sider ved hjelp av folie.
Sett de innpakkede platene tilbake på røykemaskinen i ytterligere 1,5 time ved 300 °F eller 150 °C.
Etter 1,5 time fjerner du folien og drysser grillsausen før du legger dem tilbake på røykemaskinen i ytterligere 10 minutter.
La ribba hvile i ytterligere 10 minutter før du fjerner beina.
Server på en ristet briochebolle med rødløk, sylteagurk og mer barbecuesaus.
Oppskrift av: Miguel's Cooking With Fire
lønnetre
Tre
Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.
Shop Now