Røkt Harissa og mandarin Indrefilet av svin Oppskrift
Lean svinekjøtt indrefilet smaker godt med en hit av krydder og sitrus. Harissa pasta og mandarinjuice gjør det bare, og det smaker godt. For andre velsmakende svinekjøttoppskrifter, prøv Hawaiian fylt svinekjøtt indrefilet, lønns svinekjøtt indrefilet eller baconpakket svinekjøtt indrefilet fylt med stekt rød paprika.
Ingredients
1 Indrefilet av svin
1½ ss harissa pasta
2 ss brunt sukker
1 ts hvitløkspulver
½ ts salt
1 Tresh mandarin
Bradley Flavor Bisquettes - Hickory, Apple eller Cherry
Preparation
Bland sammen harissa-pastaen med brunt sukker, hvitløkspulver og salt i en bolle. Fordel over hele indrefileten av svin slik at den blir jevnt dekket.
Sett røykeovnen til 275°F med valgfrie trebisquetter (hickory, eple eller kirsebær fungerer utmerket).
Røyk svinekjøttet til det når en indre temperatur på 155 °F, omtrent 2 - 2½ timer.
Skjær indrefileten i medaljonger og press mandarinjuice på svinekjøttet.
Server umiddelbart.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now