Smoked Hillbilly Bacon Recipe

Røkt Hillbilly Bacon Oppskrift



Baconet kom bra ut!. Den er så mager og smaken er fantastisk. Jeg kan ikke tro hvor lett dette er med BS. Baconet kostet meg omtrent 2,50 pund å lage. Det er mye mindre enn dagligvarebutikken, og det er mye slankere, så det går lenger. Pluss underholdningsverdien er uvurderlig.

Fra: Telefon fyr

Ingredients

En benfri svinekjøttstek (Boston Butt)

½ kopp hvert brunt sukker, Morton's Tender Quick og honning (lønnesirup eller melasse kan erstatte)

Preparation

Bland brunt sukker og Tender Quick grundig. Del steken i to horisontalt.

Dekk begge halvdelene grundig med sukker/Tender Quick-blandingen og gni godt inn.

Rist av overflødig og legg stekene i store plastposer med ziplock.

Sett i kjøleskapet i 6-7 dager for å herde.

På den tredje dagen, hell av eventuell oppsamlet væske, snu posen og sett tilbake til kjøleskapet.

Den siste dagen tar du kjøttet ut av posen og skyller grundig i kaldt vann.

Bløtlegg i kaldt vann i 2 timer for å fjerne noe av saltet.

Etter bløtlegging, fjern og tørk med papirhåndklær.

Varm honning, melasse eller lønnesirup, akkurat nok til å tynnes, og pensle på kjøttet. Røyk ved 200 °F til du når 140 °F i den tykkeste delen. Avkjøl i kjøleskapet. Når du er klar til å spise, skjær til ønsket tykkelse og bruk som vanlig bacon.