Røkt Honey sennep herdet bacon Oppskrift
Unn deg de munnvannende smakene til hjemmelaget bacon med denne lett å følge oppskriften. Belagt i en herlig blanding av honning og sennep, er svinekjøttet saltet i tre dager, kald røkt til perfeksjon, og deretter skives i strimler som kan kokes til sprø perfeksjon i ovnen. Med tillatelse fra Alton Brown-Food Network.
Ingredients
200 G (1 kopp) salt
200 G (1 kopp) sukker
55 G (2 oz) honning
15 Ml (3 ss) sennepspulver
450 G (1 lb) svinekjøtt
Preparation
Kombiner salt og sukker i en liten bolle.
Fordel honning jevnt over svinekjøtt, og strø deretter med sennep.
Fordel salt- og sukkerblandingen sjenerøst over sennepen.
Legg i en gjenlukkbar plastpose og avkjøl i 3 dager.
Etter at tre dager har gått, fjern svinekjøttet fra saltlaken, skyll magen og tørk med tørkepapir.
Legg på en rist over en plate og legg foran en vifte i 1 time for å danne en pellikkel.
Kaldrøyk i 4 til 6 timer. Bruk eplebisquetter
Avkjøl kjøttet i fryseren i en time for å stivne, for enkel skjæring i baconstrimler.
Skjær det du trenger og oppbevar resten i en frysesikker pose i kjøleskapet eller fryseren.
Foreslått tilberedningsmetode:
Legg baconstrimlene på en plate med rist og sett inn i en kald ovn.
Skru ovnen til 400 ° F. og stek i ca. 12 til 15 minutter, avhengig av hvor sprø du liker baconet.
Fjern fra rist og renn av på tørkepapir. Nyt!
Oppskrift med tillatelse fra Alton Brown-Food Network
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now