Honey Mustard Cured Bacon Recipe

Røkt Honey sennep herdet bacon Oppskrift



Unn deg de munnvannende smakene til hjemmelaget bacon med denne lett å følge oppskriften. Belagt i en herlig blanding av honning og sennep, er svinekjøttet saltet i tre dager, kald røkt til perfeksjon, og deretter skives i strimler som kan kokes til sprø perfeksjon i ovnen. Med tillatelse fra Alton Brown-Food Network.

Ingredients

200 G (1 kopp) salt

200 G (1 kopp) sukker

55 G (2 oz) honning

15 Ml (3 ss) sennepspulver

450 G (1 lb) svinekjøtt

Preparation

Kombiner salt og sukker i en liten bolle.

Fordel honning jevnt over svinekjøtt, og strø deretter med sennep.

Fordel salt- og sukkerblandingen sjenerøst over sennepen.

Legg i en gjenlukkbar plastpose og avkjøl i 3 dager.

Etter at tre dager har gått, fjern svinekjøttet fra saltlaken, skyll magen og tørk med tørkepapir.

Legg på en rist over en plate og legg foran en vifte i 1 time for å danne en pellikkel.

Kaldrøyk i 4 til 6 timer. Bruk eplebisquetter

Avkjøl kjøttet i fryseren i en time for å stivne, for enkel skjæring i baconstrimler.

Skjær det du trenger og oppbevar resten i en frysesikker pose i kjøleskapet eller fryseren.

Foreslått tilberedningsmetode:

Legg baconstrimlene på en plate med rist og sett inn i en kald ovn.

Skru ovnen til 400 ° F. og stek i ca. 12 til 15 minutter, avhengig av hvor sprø du liker baconet.

Fjern fra rist og renn av på tørkepapir. Nyt!

Oppskrift med tillatelse fra Alton Brown-Food Network

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now