Smoked Jagerwurst Recipe

Røkt Jagerwurst Oppskrift



For å fortelle deg sannheten, er dette en variant av den røkt Jagerwurst -oppskriften. Jeg tok steget i dag og bestemte meg for å lage min første pølse, og det viste seg å være en flott opplevelse, veldig avslappende. Så mange oppskrifter der ute, men jeg bestemte meg for en variant av Ruhlmans Jagerwurst eller Hunter Pølse. Det gikk veldig greit, jeg kan ikke tenke på et eneste negativt punkt. Vel, jeg hadde en utblåsning mens jeg fylte, men det var lett fikset og bort gikk jeg.

Denne pølsen vil være flott med litt røkt ost og et glass rødvin, den har en jordnær smak som jeg vedder på er best kald.

Jeg har aldri laget pølse, så hvis du er ny på denne hobbyen, ikke vær redd. Det er enkelt og mye moro.

Ingredients

5 Lb svinekjøtt skulder

1 ½ ts sort pepper

½ ts ristede og malte korianderfrø

2 ts finhakket hvitløk

2 ss ristede og malte sennepsfrø

1 ts revet muskatnøtt

½ ts malt ingefær

1 ts paprika

1 ts Cure #1

2 ts dekstrose

½ kopp tørr rødvin

½ kopp vann

Preparation

Kvern alt sammen og stopp tarmene.

Jeg tørket dem i en time ved 130ºF, og støt dem deretter opp 10 grader hver time.

Jeg ga dem 3 timer med whisky-eik røyk og lot dem ligge til en IT på ca. 152ºF.

Whisky
Eik

Whisky Oak Bisquettes for Bradley Smokers

Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett. Passer godt til rødt kjøtt, svinekjøtt, fisk (spesielt laks) og tungt vilt.

Shop Now