Maple Smoked Canadian Bacon Recipe

Maple røkt Kanadisk bacon OppskriftDette er en av favorittoppskriftene mine når det gjelder smaksstoffbacon. Jeg er sikker på at du kan bruke dette hvis du bruker mage eller rumper.

Ingredients

En hel svinekjøtt, de kjører omtrent 9+lbs.

Omtrent *3,2 oz kur med lønnsmak. Jeg kjøper min fra Butcher-Packer. Denne mengden kur er nok til 10 lbs kjøtt.

Lønnesirup, #2 mørk. Kjøp de gode tingene, jeg har brukt billig og det gjør en forskjell.

Gallon store fryseposer med glidelås. Bruk de gode ... du vil være glad du gjorde det.

Plastbeholder til å sette de tre bitene i kjøleskapet med.

Preparation

Instruksjoner for herding:

Først, ta deg tid her, du vil bli belønnet.

Skjær lenden opp i tre like biter med en linjal. Skjær av fettet og skyll godt, tørk deretter med et rent gammelt håndkle.

Del tørrkuren din i tre like store mengder og gni deretter hver mengde inn i et kjøttstykke grundig, og kjør kuren godt inn.

Plasser hvert kjøttstykke i sin egen ziploc-pose, skyv ut luften før du forsegler det, og plasser deretter i et *omtrent 40 graders kjøleskap i en plastbeholder. (bare i tilfelle du har en lekkasje)

Tre dager senere, sett på  kopp lønnesirup i hver pose og melding i godt.

Jeg lot baconet mitt herde i 21 dager, bare min preferanse. Men i løpet av denne tiden, med noen få dagers mellomrom, eller når det kommer til deg, trekk ut posene og send dem en melding på nytt, og rør væsken inn i kjøttet. Avhengig av om lenden din ble injisert med litt fremmed juice, vil mengden væske variere. Jeg lar alltid væsken være i fred og tapper den ikke av.

Forberedelse til røyking:

Etter at det har herdet, skyll kjøttet godt og la det trekke i to timer. Skyll kjøttet GODT. Når du tror du er ferdig, gjør det igjen. Med mindre du vil ha skikkelig salt kjøtt, hopp over dette og du vil sannsynligvis ikke lage bacon igjen. La kjøttet stå i romtemperatur i en time.

Etter at kjøttet er skylt og du gjør deg klar til å la det stå i en time, ta ut lønnesirupen igjen og hell nok over kjøttet, slik at du kan massere lenden godt med sirupen og la den stå. Jeg masserer den et par ganger i løpet av den timen.

Veibeskrivelse for røyking:

Ha kjøttet i røykemaskinen og skru opp varmen til 150°F og stek i 45 minutter UTEN RØYK.

Etter 45 minutter øker du temperaturen på røykeren til 200 °F og lar røyken rulle. Røyk til en indre temperatur på minst 150 °F. Jeg gjør min til 152°F. Dette tar vanligvis 2-4 timer, avhengig.

PÅ DET PUNKTET, slå av varmen og la stå I RØYKEREN i 1 time.
Etter denne prosessen pakker jeg godt inn i plastfolie og setter i kjøleskapet. Den smaker bedre etter å ha stått i kjøleskapet en stund.

Fra MallardWacker