Smoked Canadian Back Bacon Recipe
Ever wondered how to make Canadian back bacon? This recipe uses a homemade cure. For a simpler method try Maple Smoked Back Bacon, made with the Bradley Smoker Maple Cure.
Ingredients
1½ Lb indrefilet av svin
For saltlake:
½ gallon vann
3,2 Oz kosher salt
20 G Praha-pulver (kur nr. 2)
¼ kopp lønnesirup
¼ kopp brunt sukker
4 fedd hvitløk - hakket
3 laurbærblader
½ ss tørket timian
½ ss sort pepper
Saft og skall av 1 sitron
Bradley Flavor Bisquettes - lønn
Preparation
Kombiner ingrediensene til saltlake i en gryte og varm opp for å løse opp sukker og salter.
Avkjøl saltlake.
Senk indrefileten i saltlake og saltlake i 3 dager, roter med jevne mellomrom for å sikre jevn saltlake.
Skyll indrefilet og la det tørke slik at det dannes pellikler.
Forvarm røyker til 200°F.
Røyk med lønnbisquettes til en indre temperatur på 150 °F er nådd.
Av Lena Clayton.
lønnetre
Tre
Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.
Shop Now