Canadian Bacon on a cutting board

Smoked Canadian Back Bacon Recipe



Ever wondered how to make Canadian back bacon? This recipe uses a homemade cure. For a simpler method try Maple Smoked Back Bacon, made with the Bradley Smoker Maple Cure.

Ingredients

1½ Lb indrefilet av svin

For saltlake:

½ gallon vann

3,2 Oz kosher salt

20 G Praha-pulver (kur nr. 2)

¼ kopp lønnesirup

¼ kopp brunt sukker

4 fedd hvitløk - hakket

3 laurbærblader

½ ss tørket timian

½ ss sort pepper

Saft og skall av 1 sitron

Bradley Flavor Bisquettes - lønn

Preparation

Kombiner ingrediensene til saltlake i en gryte og varm opp for å løse opp sukker og salter.

Avkjøl saltlake.

Senk indrefileten i saltlake og saltlake i 3 dager, roter med jevne mellomrom for å sikre jevn saltlake.

Skyll indrefilet og la det tørke slik at det dannes pellikler.

Forvarm røyker til 200°F.

Røyk med lønnbisquettes til en indre temperatur på 150 °F er nådd.

Av Lena Clayton.

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now