Røkt lønn hvitløk Svinekoteletter Oppskrift
Denne røkt lønnings hvitløk svinekoteletter er perfekte til middagstid. Røkt ved lav temperatur til den er møre og saftige, med et snev av lønnesirup. Bruk eple, kirsebær eller hickory bisquettes.
Ingredients
4 pinnekjøtt
½ ts salt
½ ts malt svart pepper
1 ts hvitløkspulver
4 ss lønnesirup
Preparation
Dryss begge sider av pinnekjøtt med salt, pepper og hvitløkspulver. Pensle halvparten av lønnesirupen på kotelettene.
Sett røykeovnen til 275ºF med valgfrie trebisquetter (hickory, eple eller kirsebær fungerer utmerket).
Røyk svinekjøttet til det når en indre temperatur på 155ºF, omtrent 2 timer.
Når kotelettene er ferdig røkt, pensle dem med den resterende lønnesirupen.
Server umiddelbart.
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now