Røkt lønn og bær Pølse Oppskrift
Dette er min favoritt røkt Maple og bærpølseoppskrift. Det er en fersk lønnsoppskrift og så legger du til bærene. Normalt røyker jeg ikke det på grunn av bærene, men du kan legge til litt flytende røyk i stedet. Eller bruk din egen oppskrift, og erstatt lønnsukker for dekstrose eller sukker som oppskriften krever. Imidlertid må du være sikker på at det er det sanne lønnsukkeret, ikke lønnsmaket sukker. Kok, stek eller bake. Oppbevares i kjøleskapet rundt 4 dager eller dobbeltomslag og frys i 6 måneder.
Ingredients
3 Lb viltkjøtt
2 kg røkt bacon. kokt sprø, smuldret
1 Lb svinerumpe
1 ss salt (hvis bacon er veldig salt, ikke bruk 1 t)
4 ss lønnesirup. Prøv å bruke ekte Vermont-lønn. Mer eller mindre etter smak.
1 ss salvie
1 kopp blåbær
1 ss sort pepper
1 ss hvitløkspulver
1 ts koriander
1 ts malt sennepsfrø
1 ts merian
½ kopp isvann
33-36 mm hog casing (tilvalg)
Preparation
Mal viltkjøtt, bacon, svinerumpe og bær (opt.) gjennom med tallerken 1 gang.
Kombiner de resterende ingrediensene og bland grundig.
Fyll inn i hylsteret, vri til 4-tommers lenker eller lag til brød.
Dette røyker jeg ikke på grunn av bærene. Du kan legge til litt flytende røyk hvis du ønsker det. Kok, stek eller bake. Oppbevar i kjøleskapet i ca 4 dager eller dobbel pakk og frys i 6 måneder.