Maple Glazed Smoked Ham Recipe

Røkt Maple glasert skinke Oppskrift



Den røkt lønnsglaserte skinkeoppskriften er perfekt å bruke når du vil legge til et spesielt preg på din festlige bakte skinke! Den mest utrolige glasuren med duften av lønn og hint av sennep og krydder for at du aldri vil ha en enkel skinke igjen.

Ingredients

6 til 7 kg (12 til 14 lb) skinke, kokt, klar til å spises

Lim inn:

30 ml (2 ss) hver dijonsennep, lønnesirup og malt svart pepper

15 ml (1 ss) hver av vegetabilsk olje, cidereddik, løkpulver, paprika og 10 ml (2 ts) grovt salt

Preparation

Glasur:

180 ml (⅔ c) lønnesirup

90 ml (⅓ c) bourbon

45 Ml (3 ss) dijonsennep

Kvelden før du planlegger å servere skinken, skjær den fete siden av skinken med brede snitt på kryss og tvers på 0,6 cm til 1,2 cm (¼′ til ½′) dype.

Kombiner pastaingrediensene i en liten bolle.

Påfør pastaen jevnt over hele skinken.

Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskap over natten.

Ta skinken ut av kjøleskapet og la stå i romtemperatur i ca 45 minutter.

Røykemetode:

Ta med Bradley Smoker til mellom 105°C og 120°C (220°F og 250°F).

Ved å bruke bisquetter med lønnsmak røyk/kok skinken i ca. 5 til 6 timer, avhengig av mengden røyksmak du vil at skinken skal ha.

Bland glasuringrediensene sammen i en liten kjele og kok på lav varme i 15 minutter. Pensle skinken med glasur et par ganger i løpet av den siste koketimen.

Å servere:

La skinke stå i 15 minutter før skjæring.

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now