Røkt lønn marinert Indrefilet av svin Oppskrift
Smaker så godt som det ser ut, og det tar bare 2 - 3 timer å gjøre seg klar. Mens de fleste tradisjonelle kjøtt for røykere krever minst 6 timer, vil siderloin av svinekjøtt være klar når indre temperatur når 160 F. For å sørge for, har du alltid et øyeblikkelig termometer for hånden.
Ingredients
1 Indrefilet av svin, sølvskinn og fett fjernet
Marinade:
4 fedd hvitløk - finhakket
2 ss dijonsennep
½ kopp lønnesirup
1 ts salt
½ ts pepper
1 ss vegetabilsk olje
Preparation
Visp sammen ingrediensene til marinaden.
Legg indrefilet og marinadeingredienser i en frysepose, og la marinere natten over i kjøleskapet.
Fjern indrefileten fra marinaden.
Røyk for 2½ - 3 timer i forvarmet røykeovn ved 225°F med lønnebisquetter. Fjern fra røyker når en indre temperatur på 160 ° F er nådd.
lønnetre
Tre
Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.
Shop Now