Smoked pork tenderloin recipe

Røkt lønn marinert Indrefilet av svin Oppskrift



Smaker så godt som det ser ut, og det tar bare 2 - 3 timer å gjøre seg klar. Mens de fleste tradisjonelle kjøtt for røykere krever minst 6 timer, vil siderloin av svinekjøtt være klar når indre temperatur når 160 F. For å sørge for, har du alltid et øyeblikkelig termometer for hånden.

Ingredients

1 Indrefilet av svin, sølvskinn og fett fjernet

Marinade:

4 fedd hvitløk - finhakket

2 ss dijonsennep

½ kopp lønnesirup

1 ts salt

½ ts pepper

1 ss vegetabilsk olje

Preparation

Visp sammen ingrediensene til marinaden.

Legg indrefilet og marinadeingredienser i en frysepose, og la marinere natten over i kjøleskapet.

Fjern indrefileten fra marinaden.

Røyk for 2½ - 3 timer i forvarmet røykeovn ved 225°F med lønnebisquetter. Fjern fra røyker når en indre temperatur på 160 ° F er nådd.

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now