Maple Cured Bacon Recipe

Røkt Maple Cured Bacon OppskriftUnn deg den munnvannende gleden av vår røkt lønns kurerte bacon, perfekt balansert med de søte og velsmakende lappene til lønn, for en opplevelse som ingen andre.

Ingredients

Kureblanding for 5 lbs. (2,25 kg) bacon:

3 ss (45 ml) Bradley Maple Cure (Ikke bruk mer enn denne mengden.)

1 ts (5 ml) løkgranulat eller løkpulver

1 ts (5 ml) hvitløksgranulat eller hvitløkspulver

1 ts (5 ml) hvit pepper

1 til 3 ss lønnesirup (valgfritt)

½ til 1 ts imitert lønnsmak (valgfritt)

Merk: Hvis kjøttet veier enten mer eller mindre enn 2,25 kg, må mengden kurblanding som påføres være proporsjonal med vekten. For eksempel, hvis vekten av kjøttet er 1,25 kg, må hver ingrediens, inkludert Bradley Cure, kuttes i to.

Preparation

For den typen bacon som er populær i USA, bruk svinekjøtt. Hvis du ønsker å lage bakbacon i britisk stil, bruk samme kjøttstykket som brukes til skinke, eller bruk mørbrad eller loin. I alle tilfeller bør imidlertid kjøttet ikke være mer enn ca. 5 cm tykt. Bredden og lengden er ikke viktig, men stykkene eller skivene av svinekjøtt må være små nok til å passe i herdebeholderne og røykemaskinen. Hvis kjøttet er mer enn ca. 5 cm tykt, vil herdetiden bli for lang

Blanding og påføring av herdeblandingen:

Vei svinekjøttet. Hvis du bruker mer enn én spekebeholder, beregne separat totalvekten av kjøttet du skal plassere i hver beholder. Avkjøl kjøttet mens du tilbereder kurblandingen. (Enhver matbeholder av plast med et tettsittende lokk - eller en sterk plastpose - vil fungere som en herdebeholder.)

Forbered, beregn og mål den nødvendige mengden herdeblanding for hver beholder. Bland denne herdeblandingen til den er jevn.

Legg kjøttet i spekebeholderen(e). Gni herdeblandingen jevnt på alle overflater. Dekk til og avkjøl. Still inn kjøleskapstemperaturen mellom 34°F og 40°F (2,2°C til 4,4°C).

Overhal kjøttstykkene etter ca 12 timers herding. (Overhaling betyr å gni overflatene på kjøttet for å omfordele spekemidlet.) Sørg for å fukte kjøttet med eventuell væske som kan ha samlet seg i bunnen av spekebeholderen.

Overhal kjøttet omtrent annenhver dag, til den nødvendige herdetiden har gått. (Hurd en uke per tomme: Hvis det tykkeste stykket er 1 tomme, herd 1 uke; hvis det tykkeste stykket er to tommer, herd hele partiet i 2 uker.)

Når herdingen er ferdig, skyll hvert svinestykke godt i lunkent vann. Tørk av i et dørslag og tørk med et papirhåndkle.

Pakk hvert stykke svinekjøtt inn i et papirhåndkle, og pakk deretter inn igjen med avispapir. Avkjøl over natten.

Røyking av bacon:

Neste morgen, fjern papiret og tørk overflaten av kjøttet foran en elektrisk vifte, eller inne i en røyker oppvarmet til ca. 140°F (60°C). Hvis du bruker en røyker, sørg for at spjeldet er helt åpent. Ikke bruk røyk. Tørking av overflaten vil kreve en eller to timer.

Når overflaten er tørr, kaldrøyk svinekjøttet i 3 timer. Hvis røykkammertemperaturen er høyere enn 85 °F (ca. 30 °C), kan det hende at røyketiden må forkortes for å forhindre overdreven tørking.

Øk røykkammertemperaturen til omtrent 150 °F (65 °C). Bruk lønnetre og røyk i ca. 2 eller 3 timer til til overflaten av baconet får en attraktiv rødbrun farge. Fjern kjøttet fra røykkammeret.

La kjøttet avkjøles i romtemperatur i ca en time. Etter avkjøling ved romtemperatur, legg baconbitene i en beholder – utildekket – og avkjøl over natten. Du kan skjære baconet neste morgen. Frys baconet som ikke vil bli konsumert innen omtrent en uke.

Merk: Hvis saltsmaken er for mild, tilsett ca. 1 ts salt til ingredienslisten neste gang du lager dette produktet. Hvis saltsmaken er for sterk, reduser mengden Bradley Cure med ca. 1 teskje.

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now