Crispy bacon

Røkt lønn herdet Bacon Oppskrift



Hjemmelaget røkt Maple Cured Bacon -oppskrift er enkel å tilberede, og du får belønningen av forbedret smak, og unngår kjemikalier som kan være til stede på kommersiell bacon.

Ingredients

2 Oz Kosher salt (ca ¼ kopp)

1 ts Cure #1 (aka rosa salt, InstaCure #1, Prague Powder #1)

¼ C lønnesukker eller pakket brunt sukker

¼ C lønnesirup

5 Lb fersk svinekjøtt

Gir nok for en 5 lb mage

Preparation

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland godt. Tilsett sirup og rør til det er godt blandet. Hvis blandingen er for tykk, kan du tilsette mer sirup for å tynne den ut.

Gni herdeblandingen på magen og sørg for å dekke hele overflaten. Legg med skinnsiden ned i en 2 gallon forseglbar pose, trekk ut all luft og brett den tomme enden av posen under, slik at magen er i nær kontakt med posen. I løpet av herdetiden vil magen frigjøre væske, og det er viktig at denne væsken holder seg i kontakt med kjøttet. Merk - huden var allerede fjernet.

Avkjøl ved 34°F - 40°F (jo nærmere 40°F jo bedre) i 5 - 7 dager, til magen er fast å ta på, uten myke flekker. I løpet av herdetiden, snu posen en gang om dagen eller annenhver dag for å omfordele kuren; dette kalles overhaling.

Når magen er fullstendig herdet, skyll den grundig og tørk den. Plasser den på en omvendt Bradley-rist over en bakeplate, og lufttørk avdekket i kjøleskapet over natten (12 – 24 timer). Hvis du ikke har kjøleskapsplass til å lufttørke baconet, kan du gjøre dette trinnet i Bradley. Forvarm Bradley til 100 - 120 ° F med ventilen helt åpen, og plasser romtemperatur bacon i røykeovnen. For å få disse lave temperaturene må du bruke "kald røyk-oppsettet". Ikke bruk røyk på dette tidspunktet. Du vil bare tørke magene til de er klebrige ved berøring. Avhengig av størrelsen på lasten din tar dette vanligvis ca. 2 timer, men for å være på den sikre siden, sjekk magene etter en time.

Røykeprosessen:

Når du har 'lufttørket' baconet, legg det i en forvarmet røykeovn med åpningen halvt åpen. Mengden røyk er opp til deg. Jeg bruker vanligvis bare 2 timer med lønn.

Hvis lufttørket i kjøleskapet, sett magen i romtemperatur i 1 - 2 timer før du legger dem i røykeovnen.

Hvis du lufttørket den i Bradley, øk temperaturen til 120°F - 140°F, nær ventilen til halvåpen, og begynn å bruke røyken.

Etter at du har påført røyken, øker du varmen til 160 °F og røyk/koker baconet til en indre temperatur på 150 °F er nådd. Eller øk temperaturen til 150 °F, og røyk/kok til en IT på 140 °F er nådd.

Etter at ønsket indre temperatur er nådd, fjern den fra røykeren og la den avkjøles litt. Når det er kjølig nok til å håndtere, men fortsatt varmt, trekker du av skinnet (du kan trenge en skarp kniv for å hjelpe) og pass på at du lar så mye fett som mulig på baconet.

lønnetre
Tre

Maple Bisquettes for Bradley Smokers

Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.

Shop Now