Røkt Meksikansk chorizo Oppskrift
Noe av det største å lage i Bradley -røykeren din er definitivt pølser. Nå er det omtrent en gazillion typer pølse. Det gjør det vanskelig noen ganger å velge hvilken du vil lage for denne ukens lunsjbit. Vi vil prøve å legge ut en annen røkt pølseoppskrift hver måned! Så hvis du følger med på dette nettstedet, vil du snart vite hvilken pølse som er din favoritt snacks!
Ingredients
500 G svinerumpe - nykvernet
1 ss paprika
1 ts cayennepeper
1 ss hvitløkspulver
1 ss malt spisskummen
1 ts malt koriander
¼ ts malt nellik
½ ts malt kanel
1 ts oregano
½ ts timian
1 ts salt
½ ts malt svart pepper
3 ss eplecidereddik
Naturlig svinetarm
Preparation
Mal svinerumpe, en grov maling vil være tilstrekkelig.
Bland krydder og eddik sammen med kvernet svinerumpe på lav hastighet i 2 minutter.
Bløtlegg svinetarmen i 30 minutter, tøm av og skyll deretter med ferskvann.
Fyll pølse i naturlig svinetarm, vri av pølser og knyt enden.
Steriliser en synål eller nål i kokende vann og prikk eventuelle luftlommer i pølsen.
Tørk pølsen med et rent kjøkkenhåndkle eller la den henge på et kjølig, tørt sted i en time.
Røyk med ønskede bisquetter (jeg brukte Bradley Oak Bisquettes) mellom 140-160°F, til en indre temperatur på 160°F er nådd.
Plasser i et isbad umiddelbart etter fjerning fra Bradley Smoker.
Eik
Tre
Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.
Shop Now