Chorizo and knife on cutting board

Røkt Meksikansk chorizo Oppskrift



Noe av det største å lage i Bradley -røykeren din er definitivt pølser. Nå er det omtrent en gazillion typer pølse. Det gjør det vanskelig noen ganger å velge hvilken du vil lage for denne ukens lunsjbit. Vi vil prøve å legge ut en annen røkt pølseoppskrift hver måned! Så hvis du følger med på dette nettstedet, vil du snart vite hvilken pølse som er din favoritt snacks!

Ingredients

500 G svinerumpe - nykvernet

1 ss paprika

1 ts cayennepeper

1 ss hvitløkspulver

1 ss malt spisskummen

1 ts malt koriander

¼ ts malt nellik

½ ts malt kanel

1 ts oregano

½ ts timian

1 ts salt

½ ts malt svart pepper

3 ss eplecidereddik

Naturlig svinetarm

Preparation

Mal svinerumpe, en grov maling vil være tilstrekkelig.

Bland krydder og eddik sammen med kvernet svinerumpe på lav hastighet i 2 minutter.

Bløtlegg svinetarmen i 30 minutter, tøm av og skyll deretter med ferskvann.

Fyll pølse i naturlig svinetarm, vri av pølser og knyt enden.

Steriliser en synål eller nål i kokende vann og prikk eventuelle luftlommer i pølsen.

Tørk pølsen med et rent kjøkkenhåndkle eller la den henge på et kjølig, tørt sted i en time.

Røyk med ønskede bisquetter (jeg brukte Bradley Oak Bisquettes) mellom 140-160°F, til en indre temperatur på 160°F er nådd.

Plasser i et isbad umiddelbart etter fjerning fra Bradley Smoker.

Eik
Tre

Eikebisquetter for Bradley Smokers

Det mest allsidige treet av dem alle er eik. Passer spesielt godt med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, lam og vilt.

Shop Now