Røkt Mojo svinekjøtt Oppskrift
Denne røkt mojo -svinekjøttoppskriften er resultatet av en venns innsats. En venn av meg, som bor i nærheten av nøklene, stopper på et lite sted som serverer en mojo svinekjøtt. Han har jobbet med oppskriften for å duplisere den og har kommet med en super oppskrift på en flott rett.
Haug kubet kjøtt på en bolle og dekk til med ønsket mengde mayo -blanding. Server med favorittsider. Jeg håper du synes dette er så bra som jeg gjorde. Definitivt på meg å gjøre igjen mange ganger listen. Nyt!
Ingredients
En 7 lb Boston Butt
1 eller 2 flasker kommersiell mojosaus
1 flaske chipotle mayo
Hvitløksfedd (masse)
Kosher eller havsalt
Svart pepper
Chilli pulver
Spisskummen
2 ferske limefrukter
Preparation
Hvis du har et bein i svinekjøtt, fjern beinet og gi det til hunden.
Etter utbeining skal du ha 3-4 biter av fin størrelse svinekjøtt.
Mariner over natten i mojosausen og saften av 2 lime (valgfritt på limefruktene).
Reserver marinaden etter at du har fjernet svinekjøttet for senere bruk.
Stud svinekjøttet over alt med hvitløksfedd. Knus dem hvis du ønsker det.
Bland de tørre ingrediensene sammen i like deler bortsett fra spisskummen. Tilsett omtrent ½ så mye av det (også valgfritt).
Gni inn svinekjøttet med de tørre ingrediensene og la det smelte inn mens du varmer opp røykeren.
Når røykeren er stabil på din favoritttemperatur, sett inn svinekjøtt i de øverste hyllene. Høyere temperatur anbefales fordi du kun koker til 175-180 grader i 4-5 timer. Sjekk med jevne mellomrom for ferdighet.
Pecantre er et godt valg for røyksmak.
Når kjøttet når minst 175ºF, men ikke mer enn 185ºF, fjern det fra røykeovnen og FTC i en time.
Hvis du tilsetter væske, bruk litt frisk mojosaus.
Ta den resterende mojo-marinade og kok til den er redusert med ½.
Avkjøl blandingen og tilsett like mye chipotle-mayo og visp til den er jevn.
Fjern svinekjøtt fra FTC og kut kjøttet i 1″ x 1″ biter.
Legg kjøtt i terninger på en bolle og dekk den med ønsket mengde majoblanding.
Server med favorittsidene dine.
Pecan
Tre
Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.
Shop Now