Røkt Pizza fett Oppskrift
Unn deg den ultimate velsmakende glede med denne italienske pølsefettoppskriften. En smakfull blanding av italiensk pølse, grønne oliven, pepperoni og søt mozzarellaost rullet opp og røkt til perfeksjon, noe som gjorde den til en munnvannende godbit. Valgfritt: Par den med en side av pizzasaus for å dyppe og nyte hver deilig bit.
Ingredients
1 pund italiensk pølsekjøtt (mildt eller varmt)
1/2 kopp skivede grønne oliven
1/2 kopp pepperoni skiver
3/4 kopp revet mozzarellaost
3/4 kopp pizzasaus (valgfritt)
Preparation
Bland det italienske pølsekjøttet med de skivede grønne olivenene. Rull kjøttblandingen til en 10 x 10 tommers firkant. Rull i en stor frysepose eller på bakepapir så ruller kjøttet lett inn i fettet.
Legg pepperoniskivene i midten av pølsekjøttet. Dryss revet mozzarella på pepperonien.
Rull sammen det fete slik at osten og pepperonien er helt omgitt av pølseblandingen. Legg fettet på en røykrist.
Sett Bradley til 250 F. Røyk fettet i ca. 2 1/2 time. Fjern når den indre temperaturen er på 165 F.
Server eventuelt med pizzasaus.
Av: Steve Cylka