Røkt Pølse & Cheddar Quiche Oppskrift
Denne oppskriften til røkt pølse og cheddar quiche har mye sløv ost og røkt smak for en solid frokost eller brunsj. Du kan alltid bruke en røkt ost i stedet for cheddar også.
Ingredients
8 frokostpølser
3 egg
½ kopp halv og halv krem
½ ts salt
¼ ts malt svart pepper
1 kopp revet cheddarost
19-tommers forhåndsbakt paiskall
Bradley Flavor Bisquettes - Eple eller Kirsebær
Preparation
Røyke frokostpølse:
Plasser frokostpølsene side ved side på røykestativer eller magiske matter, pass på at de ikke berører hverandre.
Start røykeren ved å bruke valgfrie trebisquetter (eple eller kirsebær fungerer veldig bra!). Bring røykeren opp til en temperatur på 250 °F.
Plasser frokostpølsene i røykemaskinen og kok til innvendig temperatur når 160 °F. Tiden kan variere ut fra tykkelsen og størrelsen på pølsene. Vanligvis kan det ta fra 2 til 3 timer.
Til quichen:
Forvarm ovnen til 375°F.
Skjær røkte pølser i ½ tommers biter.
I en bolle, visp sammen egg, fløte, salt og pepper. Rør inn røkt frokostpølse og revet cheddar.
Hell eggeblandingen i det ferdigstekte paiskallet. Pass på at fyllet er jevnt fordelt i paiskallet.
Sett i ovnen og stek i 50 minutter, eller til fyllet er stivnet.
Ta ut av ovnen og la hvile i 5-10 minutter. Skjær i skiver og server.
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now