Smoked Pulled Pork Butt Recipe

Røkt Trukket svinekjøtt Oppskrift



Ikke tenk bare på smørbrød når vi snakker om røkt trukket svinekjøtt. Dette er et veldig allsidig kjøtt som du kan bruke til å fylle elendige, burritoer eller omeletter. Og det er aldri for mye. Det varer et par dager i kjøleskapet og er frysevennlig.

Ingredients

1 svinekjøttstek (vanligvis 7-9 pund)

¼ kopp brunt sukker

3 ss paprika

2 ss salt

2 ss malt svart pepper

1 ss tørr sennep

1 ss hvitløkspulver

2 ts kajennepepper

2 ts malt spisskummen

1 ts malt salvie

Bradley Flavor Bisquettes - Hickory, Maple eller Whisky Oak

Preparation

Lag ruben ved å blande sammen sukkeret og alle krydderne. Gni sjenerøst krydderblandingen over hele svinesteken.

Sett røykeovnen til 225°F med valgfrie trebisquetter (hickory, lønn og whisky-eik) fungerer utmerket.

Røyk svinesteken til den når en indre temperatur på 205 °F. Dette kan ta opptil 12 timer eller mer, avhengig av utetemperaturen og om annen mat er i røykeovnen.

Trekk svinekjøttet i klumper eller strenger.

Tjene.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now