Røkt Rosemary lunsjkjøtt Oppskrift
Dette røkt rosmarin lunsjkjøtt er flott for smørbrød, subs osv. Moke kjøttet ved hjelp av treverdier. Alder, Cherry eller Hickory vil fungere bra.
Ingredients
1 mørbradstek av svin (ca. 2 pund)
3 fedd hvitløk - finhakket
2 ss frisk rosmarin - finhakket
2 ts havsalt
2 ts nykvernet sort pepper
1 ss olivenolje
Bradley Flavor Bisquettes – Eple, Kirsebær, Hickory
Preparation
Kutt av svinemørbradsteken for eventuelt overflødig fett. Hvis steken har en ujevn form, bruk litt kjøkkengarn for å binde den til en mer jevn form, som ligner på en fotball.
Bland hvitløk, rosmarin, havsalt, sort pepper og olivenolje i en liten bolle. Fordel over hele svinefileten slik at den er jevnt dekket. Sett i kjøleskapet for å marinere i 4-6 timer.
Sett røykeovnen til 275°F med valgfrie trebisquetter (hickory, eple eller kirsebær fungerer utmerket).
Røyk svinekjøttet til det når en indre temperatur på 155 °F, omtrent 3 timer.
Ta svinesteken ut av røykemaskinen og sett i kjøleskapet for å avkjøle.
Når den er avkjølt, bruk en kjøttskjærer til å skjære svinesteken i tynne lunsj-kjøttskiver.
Lunsjkjøttet er flott til smørbrød, ubåter, etc.
Oppskrift av: Steve Cylka
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now