Smoked Rosemary Lunch Meat Recipe

Røkt Rosemary lunsjkjøtt Oppskrift



Dette røkt rosmarin lunsjkjøtt er flott for smørbrød, subs osv. Moke kjøttet ved hjelp av treverdier. Alder, Cherry eller Hickory vil fungere bra.

Ingredients

1 mørbradstek av svin (ca. 2 pund)

3 fedd hvitløk - finhakket

2 ss frisk rosmarin - finhakket

2 ts havsalt

2 ts nykvernet sort pepper

1 ss olivenolje

Bradley Flavor Bisquettes – Eple, Kirsebær, Hickory

Preparation

Kutt av svinemørbradsteken for eventuelt overflødig fett. Hvis steken har en ujevn form, bruk litt kjøkkengarn for å binde den til en mer jevn form, som ligner på en fotball.

Bland hvitløk, rosmarin, havsalt, sort pepper og olivenolje i en liten bolle. Fordel over hele svinefileten slik at den er jevnt dekket. Sett i kjøleskapet for å marinere i 4-6 timer.

Sett røykeovnen til 275°F med valgfrie trebisquetter (hickory, eple eller kirsebær fungerer utmerket).

Røyk svinekjøttet til det når en indre temperatur på 155 °F, omtrent 3 timer.

Ta svinesteken ut av røykemaskinen og sett i kjøleskapet for å avkjøle.

Når den er avkjølt, bruk en kjøttskjærer til å skjære svinesteken i tynne lunsj-kjøttskiver.

Lunsjkjøttet er flott til smørbrød, ubåter, etc.

Oppskrift av: Steve Cylka

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now