Smoked Back Bacon and Brine Recipe

Røkt Tilbake bacon og saltlakeoppskrift



For å tilberede denne røkt bacon og saltlakeoppskriften kan du bruke en hel lend. Uansett hva en hel lend veier. Når du bruker en saltlake, skal den veie 50% så mye som kjøttet som blir kurert.

En gallon vann veier 8 lb, så saltlaken vil kurere opptil 16 pund kjøtt.

Ingredients

1 gallon destillert vann

2½ Tekur #1

1 kopp Morton grovt kosher salt

4 laurbærblad knust

1 kopp mørk brunt sukker

1 Tab granulert hvitløk

1 avrundet flik hel allehånde

1 Avrundet flik hele einebær

1 avrundet flik hele sorte pepperkorn

3 Tab cajun krydder

¼ Kopp ren honning

¼ Cup Jack Daniels

Preparation

Ha alle krydderne bortsett fra kuren og honningen i en 3 liters gryte og tilsett 2 qt av vannet ovenfor.

Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 20 min. Dette får virkelig frem smakene.

La det avkjøles, hell deretter i saltlakebøtta og tilsett resten av vannet.

Rør godt og sett i kjøleskapet til saltlaken er 40ºF.

Tilsett kuren og honning.

Sett nå i ryggstroppene og hold nede med en tallerken.

La herde i 1 uke.

Skyll godt, legg på rist over en rillet panne og legg i kjøleskapet uten lokk over natten.

Når du er klar til å røyke, la kjøttet komme til romtemperatur og varme opp røykeren til 225 graderºF.

Røyk i 3 timer og fjern når IT-en når 145ºF.

La avkjøles ved romtemperatur, pakk inn i plast og legg i kjøleskapet i 48 timer for å la smakene smelte sammen.

Skjær i skiver og nyt.