Røkt Salvie svinekjøtt indrefilet Oppskrift
En kombinasjon av friske og tørkede urter gjør den beste krydderet for denne røkt svinekjøtt indrefilet oppskriften. Du kan bruke Whisky Oak Wood, men våre premium salviebisquetter vil være en perfekt kamp.
Ingredients
1 Indrefilet av svin
For marinade:
½ kopp vann
½ kopp eplecidereddik
¼ kopp lønnesirup
1 ss kosher salt
1 ts sort pepper
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ts tørket salvie
1 ts tørket rosmarin
1 ts tørket persille
1 ts tørket basilikum
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Sage eller Whisky Oak
Preparation
Visp sammen ingrediensene til marinaden.
Senk indrefileten i marinaden og mariner over natten.
Forvarm røykeren til 225 °F.
Fjern indrefileten fra marinaden og røyk i 2,5 – 3 timer til en indre temperatur på 150°F er nådd. La indrefileten hvile i 30 minutter før den skjæres i skiver og serveres.
Oppskrift av: Lena Clayton
Sage
Tre
En aroma som inkluderer hint av sitron, mynte og treaktige toner. Lam, svin, fjærfe og spekemat forsterkes av smaken av salvie- og lønnebisquetter.
Shop Now