Smoked Cured Bacon on a Stick Recipe

Røkt herdet Bacon på en pinne Oppskrift



Jeg kalte denne oppskriften røkt herdet bacon på en pinne fordi spekemidler smaker nøyaktig som bacon. Totalt sett for første forsøk var ribbeina ganske bra. Smaken var mer som skinke, og det er absolutt verdt å gjøre igjen. Kjøttet var rødt, og jeg la merke til at kjøttet ikke trekker seg tilbake fra beinet så mye som ubesatte ribbeina. Jeg er ikke sikker på om det skyldtes det bestemte kjøttstykket, eller om det hadde noe med herdingsprosessen å gjøre. Gnaren er ganske sterk i smaker, så neste gang jeg røyker/koker dem uten gni, eller i det minste ett stativ uten krydder. Ved ikke å bruke en gni, vil jeg smake på det spurte kjøttet bedre. Jeg foretrekker spareribs St. Louis Style, fordi de allerede er trimmet slik jeg liker dem på. Du kan bruke ikke -trimmet reserve ribbe hvis du vil. Fjern først membranen fra baksiden av ribbeina. Ved nødvendig, kutt ribbeina slik at de passer til stativene dine. Jeg opplever at for spareribs, må jeg kutte ende tre ribbeina fra den minste siden. Så plasserer jeg alle de mindre delene på ett stativ. Gnaret er valgfritt. Jeg fikk denne oppskriften fra Webers store grillingbok. Dette er min favoritt gni for svinekjøtt, men det er også et flott gni for storfekjøtt. For den herdede ekstra ribbeoppskriften, la jeg ut saltet. Hvis du vil ha en flott gni for ikke-kursribbe eller bare for generell bruk, tilsett saltet.

Ingredients

Kurere:

1 ss per pund Morton's Tender Quick eller Basic Dry Cure

1 – 2 ts per pund mørkt brunt sukker, eller søtningsmiddel etter eget valg (jeg brukte 1,5 ts. per pund)

spareribs i St. Louis-stil; eller babyrygger

Kansas City Style Rub:

2 ss paprika

2 ss lys brunt sukker (jeg bruker mørkebrunt)

1 ss chilipulver (bruk din favoritt, hvis chilipulveret er varmt kan det være lurt å bruke 2 ts)

1 ss kosher salt

1 ss knust sort pepper

2 ts granulert hvitløk

2 ts granulert løk (eller pulverisert)

1 ts malt spisskummen

Preparation

For kuren:

Bland de tørre ingrediensene grundig. Du kan tilsette mer krydder til kuren din, men siden jeg skulle bruke en rub, ønsket jeg å beholde dette grunnleggende og bare øke sødmen.

For Ruben:

Kombiner ingrediensene i en liten bolle. Påfør ruben på begge sider av kjøttet og trykk inn. Du kan røyke/koke på dette tidspunktet, eller pakk godt inn i plastfolie, legg i en bolle, avkjøl i 2 til 8 timer.

*Merk: Jeg brukte ikke salt i denne ruben til de spekede ribbeina.

Påfør omtrent ⅔ av kuren på den kjøttfulle siden av ribba, og den resterende kuren på beinsiden. Legg i lukkbare plastposer. Hvis ribben er kuttet, vil de passe i posene i gallonstørrelse. Hvis den ikke er kuttet, må du bruke vesken på 2 gallon, og du kan kanskje passe to stativer per størrelsen på 2 gallon.

Sett i kjøleskapet med kjøttsiden ned, beinsiden opp. For spareribs kur 7 - 12 timer, for babyrygg kur i ca 4 - 6 timer.

I løpet av herdetiden bør du merke at det dannes litt væske. Halvveis i herdeperioden, ta posen opp og vipp den frem og tilbake for å omfordele kuren. Legg den tilbake i kjøleskapet med kjøttsiden ned, og fortsett å herde.

Når det gjelder herdetiden, varierer spareribs i tykkelse, så bruk de høyere tidene for tykkere spareribs. Eller du kan bruke de høyere tidene for en mer baconsmak. Men jo lenger du kurerer jo saltere blir det. Jeg foreslår at du starter med de lavere tidene, og etter at du har laget din første batch, kan du justere derfra. Spareribbene jeg hadde var ganske tynne, så 7 timer var omtrent riktig.

Når herdetiden er over, fjern den fra posen og skyll kuren grundig og tørk med tørkepapir.

VALGFRITT: Skyll ut eventuell kur som er i posen, og legg ribbene tilbake i posen. Sett tilbake i kjøleskapet og la den hvile i 12-24 timer. Dette gjør at herdeprosessen kan fortsette, og gir tid til å fordele seg jevnt gjennom kjøttet.

Røyking/matlaging:

Bruk din favorittmåte å røyke/steke ribbe. Jeg bare bringer kjøttet til romtemperatur, røyker/steker ved 210ºF (98,9ºC) ved å bruke 1:20 – 1:40 timer med Pecan-røyk. Jeg spriter sjelden.

Pecan
Tre

Pecan Bisquettes for Bradley Smokers

Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now