Smoked St. Louis Cut Ribs

Røkt St. Louis kutt Ribbe Oppskrift



St. Louis røkt svinekjøtt er ganske enkelt perfekte med vår røkt kornoppskrift!

Ingredients

2 stativer av St. Louis kuttet svinekjøtt sideribbe

1 kopp pakket brunt sukker

2 ss paprika

1 ss salt

2 ts hvitløkspulver

1 ts løkpulver

1 ts malt svart pepper

1 ts tørr sennep

1 ts kajennepepper

1 ts timian

1 ts tørr oregano

2 kopper BBQ saus

Preparation

Sett smoker til 275ºF med valgfrie trebisquetter (hickory, pecan og whisky eik fungerer utmerket til ribbe).

Skrell membranen av baksiden av hver ribberibbe.

Bland sammen brunt sukker med alle krydderne. Gni sjenerøst ribbestativene på begge sider med brunt sukkerkrydderblandingen.

Legg ribba i røykemaskinen og røyk i 3-4 timer.

Smør ribba sjenerøst med BBQ-saus.

La dem hvile i 10 minutter før de skjæres og serveres.

Av Steve Cylka

Pecan
Tre

Pecan Bisquettes for Bradley Smokers

Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.

Shop Now