Røkt Indrefilet av svin og Guacamole Canapes oppskrift
Svinekjøtt og avokado kombineres til en forrett med krydret, røykfylt smak. Denne oppskriften er ypperlig for snacking på terrassen, eller å gå rundt før middag. For et annet spinn på svinekjøtt og guacamole, prøv Pork Carnitas med Tropical Guacamole.
Ingredients
1 Indrefilet av svin
1 ss chipotlepulver
2 ss brunt sukker
1 ts salt
1 ts hvitløkspulver
1 ts paprika
½ ts spisskummen
¼ ts kanel
3 plomme-/romatomater i skiver
3 avokadoer
1 lime
1 fransk baguette, kuttet i 1-tommers skiver
Frisk koriander, pynt
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory, Eple eller Kirsebær
Preparation
Bland sammen chipotlepulver, brunt sukker, salt, hvitløk, paprika, spisskummen og kanel i en bolle. Gni over hele indrefileten av svin slik at den blir jevnt dekket.
2. Sett røykeovnen til 275°F, bruk Bradley Flavor Bisquettes etter eget valg (hickory, eple eller kirsebær fungerer utmerket).
3. Røyk svinekjøttet til det når en indre temperatur på 155°F, ca. 2 – 2 ½ time. La hvile i 10 minutter.
4. Skjær indrefileten i medaljonger.
5. Lag guacamole ved å øse kjøttet fra avokadoene over i en middels stor bolle. Press inn limesaften. Mos med en gaffel eller potetstapper til den er jevn og kremaktig.
6. Sett sammen kanapene ved å legge en skive tomat og indrefilet på en baguetteskive. Topp med litt guacamole og pynt med et korianderblad.
Av Steve Cylka
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now