Smoked Pork Loin Roast Recipe

Røkt Svinekjøtt stek Oppskrift



Denne svinekninen er perfekt krydret og sakte-røkt til perfeksjon på en måte som garantert er å imponere gjestene dine og etterlate deg vil sekunder.

Ingredients

Innbenet svinekamstek

4 til 6 hvitløksfedd delt i to

Vann

Marinade:

250 ml (1 c) salt

250 ml (½ c) brunt sukker

En boks med frossen eplejuicekonsentrat

15 Ml (1 ts) hvert hvitløkspulver, kryddersalt og soyasaus

125 ml (¼ c) hvitt sukker

125 ml (¼ c) honning

250 ml (1 c) teriyaki, jamaicansk jerk eller marinade etter eget valg

Preparation

Bland marinadeingrediensene i en stor ikke-metallisk miksebolle.

Ta stek og stikk tilfeldig inn med en skarp kniv.

Fyll hvitløksfeddene inn i innstikkene i kjøttet.

Legg steken i miksebollen med marinaden og tilsett nok vann til å dekke steken.

Forsegl bollen med plastfolie og oppbevar den på et kjølig sted over natten.

Om morgenen, fjern steken og la den lufttørke i ca. 1 til 2 timer.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 90°C (200°F).

Bruk eplesmaksbisquetter og la spjeldet være lukket røyk/kok i 6 til 10 timer avhengig av størrelsen på steken din.

Å servere:

Denne steken er fin med stekte grønnsaker og ris. Ananasbiter gir en slående kontrast – legg til Bradley Smoker den siste ½ timen.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now