Røkt Svinekjøtt stek Oppskrift
Denne svinekninen er perfekt krydret og sakte-røkt til perfeksjon på en måte som garantert er å imponere gjestene dine og etterlate deg vil sekunder.
Ingredients
Innbenet svinekamstek
4 til 6 hvitløksfedd delt i to
Vann
Marinade:
250 ml (1 c) salt
250 ml (½ c) brunt sukker
En boks med frossen eplejuicekonsentrat
15 Ml (1 ts) hvert hvitløkspulver, kryddersalt og soyasaus
125 ml (¼ c) hvitt sukker
125 ml (¼ c) honning
250 ml (1 c) teriyaki, jamaicansk jerk eller marinade etter eget valg
Preparation
Bland marinadeingrediensene i en stor ikke-metallisk miksebolle.
Ta stek og stikk tilfeldig inn med en skarp kniv.
Fyll hvitløksfeddene inn i innstikkene i kjøttet.
Legg steken i miksebollen med marinaden og tilsett nok vann til å dekke steken.
Forsegl bollen med plastfolie og oppbevar den på et kjølig sted over natten.
Om morgenen, fjern steken og la den lufttørke i ca. 1 til 2 timer.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 90°C (200°F).
Bruk eplesmaksbisquetter og la spjeldet være lukket røyk/kok i 6 til 10 timer avhengig av størrelsen på steken din.
Å servere:
Denne steken er fin med stekte grønnsaker og ris. Ananasbiter gir en slående kontrast – legg til Bradley Smoker den siste ½ timen.
eple
Tre
En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.
Shop Now