Smoked Pork Belly Burnt Ends Recipe

Røkt Grisemage Brent ender oppskrift



Begynn med å røyke kjøttet for å tilberede denne uimotståelige røkt svinekjøtt magen brente ender oppskriften. På denne måten vil den røykfylte smaken tilføre kjøttet og tilberede det på sausene. Dryss over brunt sukker og drypp BBQ -saus, varm saus og Worcestershire -saus overalt. Dekk til med folien og legg tilbake i røykeren.

Ingredients

1 Svinekjøtt

2 ss paprika

1 ss salt

2 ts malt svart pepper

1 ts hvitløkspulver

1 ts tørr sennep

½ ts timian

½ kopp smør, i terninger

1 kopp brunt sukker

½ kopp BBQ saus

2 ss varm saus

1 ss Worcestershiresaus

Bradley Flavour Bisquettes – valgfrie trebisquetter

Preparation

Sett røykeren til 250°F, bruk Bradley Flavor Bisquettes etter eget valg.

Bruk en lang skarp kniv til å fjerne skallet ved å skjære det vekk fra resten av svinekjøttet.

Bland paprika, slat, sort pepper, hvitløkspulver, tørr sennep og timian for å lage krydderet. Gni krydderet over alle sider av svinekjøttet.

Legg svinekjøttet på en røykstativ og legg den i røykemaskinen. Røyk til svinekjøttet når en indre temperatur på 175 °F. Dette vil ta noen timer.
Fjern svinekjøttet fra røykeren og la det avkjøles litt slik at du kan håndtere det.

Skjær svinekjøttet i 1 tommers firkantede biter.

Fordel svinekjøttet i terninger jevnt i et engangsbrett i aluminium med høye sider.

Legg smørterningene på toppen av svinekjøttet. Dryss over brunt sukker og drypp BBQ-saus, varm saus og Worcestershiresaus over det hele.

Dekk med folie og legg tilbake i røykemaskinen.

Røyk i en ekstra time. Fjern folien og rør svinekjøttterningene i sausen.

Fortsett å røyke til kubene karamelliserer og når en indre temperatur på 195-205°F. Rør et par ganger til under denne siste røyken.

Tjene!