Røkt Grisemage Brent ender oppskrift
Begynn med å røyke kjøttet for å tilberede denne uimotståelige røkt svinekjøtt magen brente ender oppskriften. På denne måten vil den røykfylte smaken tilføre kjøttet og tilberede det på sausene. Dryss over brunt sukker og drypp BBQ -saus, varm saus og Worcestershire -saus overalt. Dekk til med folien og legg tilbake i røykeren.
Ingredients
1 Svinekjøtt
2 ss paprika
1 ss salt
2 ts malt svart pepper
1 ts hvitløkspulver
1 ts tørr sennep
½ ts timian
½ kopp smør, i terninger
1 kopp brunt sukker
½ kopp BBQ saus
2 ss varm saus
1 ss Worcestershiresaus
Bradley Flavour Bisquettes – valgfrie trebisquetter
Preparation
Sett røykeren til 250°F, bruk Bradley Flavor Bisquettes etter eget valg.
Bruk en lang skarp kniv til å fjerne skallet ved å skjære det vekk fra resten av svinekjøttet.
Bland paprika, slat, sort pepper, hvitløkspulver, tørr sennep og timian for å lage krydderet. Gni krydderet over alle sider av svinekjøttet.
Legg svinekjøttet på en røykstativ og legg den i røykemaskinen. Røyk til svinekjøttet når en indre temperatur på 175 °F. Dette vil ta noen timer.
Fjern svinekjøttet fra røykeren og la det avkjøles litt slik at du kan håndtere det.
Skjær svinekjøttet i 1 tommers firkantede biter.
Fordel svinekjøttet i terninger jevnt i et engangsbrett i aluminium med høye sider.
Legg smørterningene på toppen av svinekjøttet. Dryss over brunt sukker og drypp BBQ-saus, varm saus og Worcestershiresaus over det hele.
Dekk med folie og legg tilbake i røykemaskinen.
Røyk i en ekstra time. Fjern folien og rør svinekjøttterningene i sausen.
Fortsett å røyke til kubene karamelliserer og når en indre temperatur på 195-205°F. Rør et par ganger til under denne siste røyken.
Tjene!