Røkt Svinekjøtt sidespareribs Oppskrift
Unn deg de deilige smakene av røkt ribbe med svinekjøtt med denne lokkende oppskriften. Disse ømme ribbeina er fagmessig krydret, sakte røkt til perfeksjon og leverer en munnvannende kombinasjon av røykfylt, saftig og smakfullt kjøtt som vil gi deg lyst på mer.
Ingredients
1,5 kg (3 lb) spareribs på svinekjøttsiden
Søt og sur saus til ribbe:
250 ml (1 c) ketchup
125 ml (½ c) brunt sukker
75 ml (⅓ c) eddik
30 Ml (2 ss) Worcestershiresaus
1 middels løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
2 ml (½ ts) varmt chilipulver (valgfritt)
Preparation
Forkok spareribs på rist over en bakeplate ved 180°C (350°F) i én time.
Tilbered sausen ved å kombinere alle søte og sure ingrediensene i en kjele.
Kok opp, reduser deretter varmen og la det småkoke til ønsket konsistens.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til omtrent 90°C (220°F).
Ta spareribs ut av ovnen og legg dem på en oljet røykrist.
Pensle begge sider av spareribs rikelig med søt og sur saus.
Bruk Hickory-smaksbisketter røyk/kok i 2½ til 3 timer eller til de er ferdige.
Fjern av og til for å tømme med sursøt saus.
Koketiden vil variere, avhengig av vær og vindforhold.
Kjøttet skal være mørt og lett trekkes vekk fra beina når det er klart til servering.
Å servere:
Varm opp den resterende sausen og server som dip med ribbe, franskbrød og salat. Husk å huske fingerskåler og mange servietter!
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now