Smoked Pork Souvlaki

Røkt Svinekjøtt souvlaki Oppskrift



Denne røkt svinekjøtt souvlaki er full av smak. Server den med gresk salat, ris eller på pitabrød.

Ingredients

1½ til 2 pund beinfri svinekamstek

¼ kopp rødvinseddik

¼ kopp olivenolje

1 ss salt

1½ ss ferskkvernet sort pepper

2 ss hvitløkspulver

2 ss paprika

2 ts oregano

2 ts sukker

Trespyd

Bradley Flavor Bisquettes – Lønn eller eik

Preparation

Skjær svinekam i jevnstore 1-tommers terninger.

Bland sammen de resterende ingrediensene for å lage souvlaki rub/paste.

Legg svinekjøttet i terninger i en stor bolle og tilsett souvlaki-pastaen. Kast kjøttet slik at alt er belagt. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i 1-2 timer.

Bløtlegg trespyd i vann i 20-30 minutter

Tre de marinerte svineterningene på spydene. Plasser spydene side ved side på røykstativ, pass på at de ikke berører hverandre.

Start røykeapparatet med valgfrie trebisquetter (lønn eller eik fungerer veldig bra!). Bring røykeren opp til en temperatur på 250 °F.

Plasser svinespydene i røykemaskinen og stek til den indre temperaturen når 155 °F, ca. 2½ time.

eple
Tre

Eplebisquetter for Bradley Smokers

En lett, fruktig og lett søt røykaroma som passer sammen med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam og ost.

Shop Now