Røkt Svinekoteletter Oppskrift
Jeg vil vise deg hvordan du røyker svinekoteletter med bare to enkle trinn som resulterer i saftige svinekoteletter hver gang. Jeg røyker disse kotelettene i Bradley P10 Professional Electric Smoker.
Ingredients
Svinekoteletter
Sunset Rum Glaze Oppskrift:
1 ss finhakket hvitløk
2 Jiggers appelsinjuice (3 oz)
2 ¾ jigger rom (4 oz)
2 ss chilisaus
2 ss melasse
Preparation
Saltlak svinekoteletter med en liter vann, en kvart kopp brunt sukker og en halv kopp kosher salt. Kotelettene er minimum og en halv tomme tykke. klapp ned med tørkepapir etter saltlegging.
Krydre kotelettene med Jack Daniel's Pork Rub.
Bruk bisketter av lønnetre, forvarm Bradley-røykeren til 225ºF, og påfør røyk den første halvtimen.
I mellomtiden kan du lage en glasur med disse ingrediensene: Sunset Rum Glaze Oppskrift * 1 ss hakket hvitløk * 2 jiggers appelsinjuice (3 oz) * 2 ¾ jiggers rom (4 oz) * 2 ss chilisaus * 2 ss melasse
Glaser kotelettene
Røyk i 10 minutter til og snu dem deretter. Kok i totalt 2 timer og 15 minutter.
Oppskrift av: Armadillo Pepper BBQ
lønnetre
Tre
Med en mildt røykfylt, søt og subtil smak, er Maple Bisquettes perfekt for å røyke kalkuner og forsterke smaken til fjærfe og vilt.
Shop Now