Smoked Pork Chops Recipe

Røkt Svinekoteletter Oppskrift



Det er mange måter å røyke svinekoteletter på. Denne oppskriften med friske urter og sennep er så enkel og svinekoteletter vil vise seg å være fuktig og møre.

Ingredients

6 svinekoteletter i midten

75 ml (⅓ kopp) kornete dijonsennep

45 ml (3 ss) honning

30 ml (2 ss) vegetabilsk olje

15 ml (1 ss) rødvinseddik

15 Ml (1 ss) hakkede friske urter som salvie, rosmarin og/eller timian

Salt og pepper etter smak

Preparation

Forberedelse:

Trim svinekoteletter for overflødig fett

Tørk og legg i en bakebolle i glass eller keramikk

Fordel ingrediensene over pinnekjøttet

Vend svinekoteletter for å dekke alle sider

La stå

Røykemetode:

Forvarm røyker til 90–100 °C (190–220 °F)

La litt sennepssaus stå på kotelettene

Legg på en oljet rist i øvre halvdel av røyken

Røykkok i 3 til 4 timer, eller til kotelettene er ferdige. Steketidene vil variere avhengig av vind- og værforhold.

Ferdighetstest:

Svinekoteletter skal være fuktige og møre.

Klar til servering.

Server med resten av sausen over toppen av koteletten.