Røkt Svinekoteletter Oppskrift
Det er mange måter å røyke svinekoteletter på. Denne oppskriften med friske urter og sennep er så enkel og svinekoteletter vil vise seg å være fuktig og møre.
Ingredients
6 svinekoteletter i midten
75 ml (⅓ kopp) kornete dijonsennep
45 ml (3 ss) honning
30 ml (2 ss) vegetabilsk olje
15 ml (1 ss) rødvinseddik
15 Ml (1 ss) hakkede friske urter som salvie, rosmarin og/eller timian
Salt og pepper etter smak
Preparation
Forberedelse:
Trim svinekoteletter for overflødig fett
Tørk og legg i en bakebolle i glass eller keramikk
Fordel ingrediensene over pinnekjøttet
Vend svinekoteletter for å dekke alle sider
La stå
Røykemetode:
Forvarm røyker til 90–100 °C (190–220 °F)
La litt sennepssaus stå på kotelettene
Legg på en oljet rist i øvre halvdel av røyken
Røykkok i 3 til 4 timer, eller til kotelettene er ferdige. Steketidene vil variere avhengig av vind- og værforhold.
Ferdighetstest:
Svinekoteletter skal være fuktige og møre.
Klar til servering.
Server med resten av sausen over toppen av koteletten.