Røkt Svinekoteletter med mais- og svartbønnefyllingsoppskrift
Denne gni -oppskriften er så full av smak, du trenger ikke noe annet. Røyk kjøttet ved hjelp av kirsebær-, lønns- eller eikebisquetter. Noen av dem vil fungere bra.
Ingredients
4 benfri svinekamkoteletter (1 ½ tomme tykke)
2 ss brunt sukker
½ ts salt
1 ss chilipulver
½ ts spisskummen
¼ ts kajennepepper
1 boks mais, drenert
1 boks svarte bønner, skyllet og drenert
1 kopp salsa
Bradley Flavor Bisquettes – Lønn, eik eller kirsebær
Preparation
Hold kniven horisontalt, stikk den inn i den tykke enden av hver pinnekjøtt og skjær den til en dyp lomme. Vær forsiktig så du ikke stikker gjennom den andre enden.
Bland sammen brunt sukker, salt, chilipulver, spisskummen og cayenne i en liten bolle. Gni blandingen over hele utsiden av pinnekjøttet.
I en stor bolle blander du sammen mais, svarte bønner og salsa. Hell inn i pinnekjøttet.
Legg pinnekjøttet på røykestativer.
Sett røykeovnen til 250°F med valgfrie trebisquetter (lønn, eik eller kirsebær fungerer utmerket).
Røyk svinekjøttet til det når en indre temperatur på 155 °F, omtrent 2 ½ time.
Server umiddelbart.
Av Steve Clyka
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now