Røkt Svinekoteletter med jordbær rabarbra kompottoppskrift
Røkt svinekoteletter på en Bradley -røyker, hva kan bli bedre enn det? Dette er hva som kan bli bedre, kokken Ted Reader viser deg hvordan du røyker disse svinekotelettene på Bradley -røykeren til perfeksjon!
Ingredients
Bradley Smoker Jerky rack og vanlig røyke rack
4 x 2 tommers tykkskåret svinekotelett t-bein, med rygg og indrefilet intakt
4 ss honning
8 ss Teds verdensberømte BBQ Bone Dust™ BBQ-krydder (vær raus!)
Jordbærrabarbrakompott:
1 halvliter friske jordbær, skrellet
2 store stilker fersk rabarbra
⅓ kopp brunt sukker
⅓ kopp hvitt sukker
½ kopp eplejuice
½ ts sitronskall
1 ss fersk sitronsaft
2 ss Teds verdensberømte BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Saus
1 ts kaldt smør
Kosher salt og nykvernet sort pepper etter smak, smak
Preparation
Pensle pinnekjøttet på den ene siden med honning, og dryss deretter jevnt med ca. 1 ss Bone Dust™ BBQ-krydder som presser krydderet inn i kjøttet.
Snu kotelettene og gjenta prosessen.
Legg svinekoteletter på røykerist.
Forvarm Bradley Smoker i henhold til produsentens instruksjoner med Cherry Bisquettes og still inn temperaturen til 250 °F.
Stikk en termometerprobe inn i den tykkeste delen av en pinnekjøtt nær benet. Still inn temperaturtermometeret på 145-150°F for middels til middels gjennomstekt. Du kan gjøre mindre hvis du ønsker det. Jeg personlig liker kotelettene ved 140°F.
Røyk koteletter i ca. 2½ – 3 timer til ønsket indre temperatur er nådd.
I mellomtiden tilbereder du den røkte jordbærrabarbrakompotten.
Legg jordbærene på et Bradley Smoker Jerky-stativ og legg dem i røykemaskinen med svinekoteletter og røykjordbær i 30 minutter.
Fjern jordbærene fra røykeren og la dem avkjøle.
Etter hvert som jordbærene ryker, skrell og grovhakk rabarbraen.
I en middels gryte, tilsett rabarbraen, 2 sukkerarter og eplejuice, varm opp, rør av og til til rabarbraen er myk, ca. 10-12 minutter.
Tilsett sitronskall og saft.
Tilsett Crazy Canuck Sauce og røkte jordbær.
Varm opp over middels lav varme, rør av og til til jordbærene har blitt myke og kompotten er relativt tykk.
Rør inn 1 ts kaldt smør og smak til med salt og nykvernet sort pepper.
Sett til side for å holde varmen.
Fjern svinekoteletter fra røykeren.
Server umiddelbart toppet med røkt jordbærrabarbrakompott.