Røkt Svinekoteletter og eple -fylling Oppskrift
Den søte smaken av tørket fruktpar godt med svinekjøtt, og røyking av kotelettene gir et nytt lag med smak. Denne allsidige retten er flott for en familiemiddag, eller et utendørs måltid med gjester.
Ingredients
Gni:
½ kopp brunt sukker
½ ts salt
1 ts kanel
Kotelett:
4 benfri svinekamkoteletter (1½ "tykk)
2 kongelige gallaepler - kjernet ut og i terninger
⅓ Kopp tørkede tranebær
½ kopp skivede mandler
Bradley Smoker Flavor Bisquettes – Kirsebær, lønn eller eik
Preparation
Hold kniven horisontalt, stikk den inn i den tykke enden av hver pinnekjøtt og kutt for å lage en dyp lomme. Vær forsiktig så du ikke stikker gjennom den andre enden.
Bland brunt sukker, salt og kanel i en liten bolle. Skje ut 2 ss av blandingen og gni over hele utsiden av pinnekjøttet.
I en stor bolle blander du sammen epler, tranebær og mandler. Rør inn gjenværende brunt sukkerblanding. Hell inn i pinnekjøttet.
Legg pinnekjøttet på røykestativer.
Sett røykeren til 250°F ved å bruke Bradley Flavour Bisquettes etter eget valg (kirsebær, lønn eller eik fungerer utmerket).
Røyk pinnekjøttet til de når en innvendig temperatur på 155°F, omtrent 2½ time.
Server umiddelbart.
Oppskrift av: Steve Cylka
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now