Røkt Svinekjøtt rumpebiffer Oppskrift
Denne oppskriften på røkt svinekjøtt -biff kom til meg da jeg fant et salg på svinekjøtt. Så jeg bestemte meg for å kjøpe et par dem.
De var allerede skivet, så jeg tok frem oppskriften fra Hot Smokin 'Gal for røkt svinekoteletter. Hei, det fungerte for koteletter, hvorfor ikke for Butts?
Ingredients
For 10 pund rumpesteker, ca ¼ tomme tykk
10 T Morton Tender Quick
2 T (heaping) hickory røkt salt
I underkant av ½ C brunt sukker
Preparation
Bland alle ingrediensene sammen og gni inn på biffene.
La dem herde i 5 timer, og tilsett deretter en liten boks med ananasjuice.
Kotelettene skal sitte i saften i ytterligere 45 minutter.
Skyll dem og la dem tørke litt.
Nå er de klare til å gå i røyken.
Røyk biffene ved 225ºF i 4 timer. Jeg brukte hickory.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now